AK Parti 13 ilçeden ekiplerle sahaya indi...

AK Parti Van İl Başkanlığı, 13 ilçenin aynı anda katılımı ile Van merkezde bulunan ara sokaklarda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

AK Parti 13 ilçeden ekiplerle sahaya indi...

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Sahaya inin” çağrısı üzerine harekete geçen AK Parti Van İl Başkanlığı, ara sokaklarda bulunan esnafları, 7 kişiden oluşan 13 ayrı ekiple ziyaret etti. Ziyarette, hükümetin ve AK Parti’nin Kovid -19 pandemi sürecindeki çalışmaları sözlü ve il başkanlığının hazırladığı broşürle esnaflara aktarıldı. Konuyla ilgili bilgi veren AK Parti Van İl Başkan Vekili Çağatay Akyol, saha çalışmalarında çalınmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi. Akyol, esnaf ziyaretleri kapsamında vatandaşların çok olumlu tepkileri ile karşılaştıklarını da sözlerine ekleyerek,” İl Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu’nun talimatları doğrultusunda bugün ana kademe ve 13 ilçe başkanımız, kadın, gençlik kolları yönetim kurulu üyelerimiz ile Van merkezde ara sokaklarda bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. İl Başkan Yardımcımız Mehmet Tuğrul’un koordinatörlüğünde yapılan saha çalışmasında esnaflarımıza partimizin ve hükumetimizin yaptığı hizmetler hakkında bilgiler aktardık. Ayrıca İl Başkanlığımızın hazırladığı ve Kovid – 19 sürecinde partimizin ve hükumetimizin sağladığı destekleri içeren broşürler dağıttık. Esnaflarımıza Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve İl Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu’nun selamlarını ilettik. 7’şer kişiden oluşan 13 ayrı ekibimiz, binlerce esnafımızı ziyaret etti ve hal hatırlarını sorarak, sorun sıkıntılarını dinlediler. Saha çalışmaları kapsamında bir süre önce de ana artellerdeki esnaflarımızı ziyaret etmiştik. Bu tür çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.” şeklinde konuştu.

    Parti binası önünden sabah saatlerinde hareket eden ekipler, gün boyu esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2020, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29