AK Parti'den Vanlı isimlere önemli görev

AK Parti'nin geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği Olan Kongre'de MKYK'ya giren AK Parti eski Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk ve Fatin Çiftci'nin yanı sıra, Vanlı Ömer Arvas'a önemli görevler verildi.

AK Parti'den Vanlı isimlere önemli görev

  AK Parti eski Van Milletvekili Burhan Kayatürk, AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığı'na, Fatih Çiftci AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcılığı'na atanırken, Ömer Arvas ise AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı oldu.

  Burhan Kayatürk, Fatih Çiftci ve Ömer Arvas'a Ak Parti Genel Merkezi'nde yeni görev verilmesi Vanlılar arasında sevinçle karşılandı.

  AK Parti'de geçtiğimiz haftalarda yapılan kongre sonucu Merkez Karar yürütüme Kurulu açıklanmıştı. Yeni MKYK'da Van'dan Burhan Kayatürk, Fatih Çiftçi, Zahir Soğanda ve Emre Ete yer almıştı.

  AK Parti'nin eski Van Milletvekillerinden Burhan Kayatürk ve Fatih Çiftci'ye Genel Merkez'de yeni görevler verilirken, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ'ın yardımcılığına Ömer Arvas atandı.

  AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Nurettin Canikli'nin yardımcılığına Van Eski Milletvekili Burhan Kayatürk getirilirken, Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta'nın başında bulunduğu AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcılığı'na ise AK Parti eski Van milletvekillerinden Fatih Çiftci atandı.

  Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ'ın yardımcılığına atanan isimlerden birisi de AK Parti Sosyal Medya Koordinatörü Vanlı Ömer Arvas oldu.

  Aslen Vanlı olan Ömer Arvas, 10 yıldır AK Parti Genel Merkez'inde çeşitli görevler yaptı. Arvas, aynı zamanda birçok kamu kurumu ve belediyeler ile AK Parti Siyaset Akademisi gibi yerlerde sosyal medyanın etkili kullanımı ilgili çok sayıda eğitim verdi.

  Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29