AK Parti Van İl Başkanlığı'ndan yeni üye çalışması

AK Parti Van İl Başkanlığı, yeni üye kayıtları ve üye listelerinin güncellenmesi amacıyla başlattığı çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Yalım Erez Mahallesi’nde üye kayıt çalışması yapıldı.

AK Parti Van İl Başkanlığı'ndan yeni üye çalışması

   AK Parti Van İl Başkan Kayhan Türkmenoğlu öncülüğünde Yalım Erez Mahallesi’nde üye kayıt çalışması yapıldı. Yapılan üye kayıt çalışmasına vatandaşların yoğun ilgi göstermesi, kayıt çalışması yapan partilileri mutlu etti.

   Üye kayıt çalışması katılan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, vatandaşlarla ve çocuklarla birebir ilgilenerek talep ve sorunlarını dinledi. Başkan Türkmenoğlu, vatandaşlara AK Parti hükümetinin yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgi vererek, AK Parti ailesinin her geçen gün daha büyüdüğünü söyledi.

   AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ”İl Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu öncülüğünde Yalım Erez Mahallemizde üye kayıt çalışması gerçekleştirdik. Gösterilen yoğun ilgi, kayıt çalışması yapan ekibimizi oldukça mutlu etti. Mahalle sakinlerimize çok teşekkür ediyoruz. Yalım Erez Mahallemizde yapılan üye kayıt çalışması, AK ailemizi çok daha büyüttü. Mahallemizin ileri gelen ailelerine ve tüm sakinlerine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullanıldı. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2020, 11:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Burhan  özlemez
Burhan özlemez - 2 yıl Önce

Akpartida üye olmak istiyorum

SIRADAKİ HABER

banner29