Aslan, mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Van'ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, Hafıziye Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Aslan, mahalle sakinleriyle bir araya geldi
İpekyolu Belediye Başkanvekili Sinan Aslan, ilçenin farklı noktalarına ziyaretler gerçekleştirerek mahalle sakinleriyle buluşmaya devam ediyor. 
Bu kez ilçenin merkez mahallelerinden olan Hafıziye Mahallesini ilgili birim müdürleriyle ziyaret eden Başkanvekili Sinan Aslan, mahalle sakinlerine İpekyolu Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri anlattı, vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinledi.
 
  “VAN’IN KALBİ KONUMUNDAYIZ”
İpekyolu ilçesi olarak Van’ın kalbi konumundaki bütün büyük cadde ve sokakların kendi sorumluluk alanlarında olduğunu belirten Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Sinan Aslan, ”Gerekli birimlere talimatları verdim. Yapı Kontrol, İmar ve Şehircilik, Fen İşleri ve diğer birimlerimizin hepsi çalışıyor. İlçemizdeki yolları onarıyoruz. Alternatif yollar açıyoruz. Kırsal ve merkez mahallelerimizde alt yapı, drenaj, parke ve kilit taşı çalışmalarımız devam ediyor. Kaldırımlarla ilgili yeni düzenlemeler yapıyoruz. Esnafların kaldırım işgalinin önüne geçmek için önlemler alıyoruz. “ diye konuştu.
 
  “VATANDAŞLAR BELEDİYEYE DAHA ÇOK YARDIMCI OLMALI”
Belediye Başkanvekili Sinan Aslan, yapılan çalışmalarda vatandaşların belediyeye daha çok yardımcı olması gerektiğini söyledi. 
  Aslan, “Uzun Sokağın devamında yol çalışması yaptık. O yol için orada bulunan site bize 3 metre yol vermedi. Ama bu yol için çok uğraştık ve nihayete erdik. Bazı yollar var imar revizyonu ile genişleteceğiz. Ama hemen olacak şeyler değil. Hukuka uygun olmalı tüm çalışmalarımız. Terkin olmadan bazı yerlerde yol açabilmemiz mümkün değil.  Gerçekten yapılabilir meseleler üzerine istişare etmeliyiz. ”dedi.
 Başkanvekili Aslan, daha sonra tarihi ‘Nanyemez Baba’ türbesini ziyaret etti. Aslan, kendilerini sıcak ve samimi bir şekilde misafir eden vatandaşlara da teşekkür ederek mahalleden ayrıldı. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi  

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2020, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29