Çalım, büyük kongreyi değerlendirdi

AK Parti Van İl Başkan Vekili Abdullah Çalım, TRT Kurdi canlı yayınına katılarak, Ankara'da gerçekleşen 7. Olağan Büyük Kongresine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çalım, büyük kongreyi değerlendirdi

TRT Kurdi Sabah Haberleri programında Van Muhabiri Necmi İdiz'in konuğu olan Başkan Çalım TRT izleyicilerine selamlarını ileterek, bugün gerçekleşen büyük kongre sonrası parti manifestosunun açıklanmasının ardından Van il teşkilatları olarak çalışmalarını hızlandıracaklarını belirtti.

  AK Parti Van İl Başkanlığı olarak 2023 hedeflerine Recep Tayyip Erdoğan liderlerliğinde ilerleyeceklerini dile getiren Çalım, "Başta TRT Kurdi izleyecilerine ve çalışanlarına selamlarımı gönderiyorum. Liderimiz Erdoğan, Türk'ün, Kürd'ün, Laz'ın, islam aleminin ve dünya insanlığının lideridir. İnşallah Başkanımız Erdoğan yoluna devam ediyor, edecektir. Bu kongreden de büyük bir güçle çıkacağız. Dünya hepsi bize düşman olmuşken, başkanımız Erdoğan'ın talimatları doğrultasında bu güçlerle mücadelemizi sürdüreceğiz. Büyük kongreye Van'dan bin 200 kişi katıldı. Salgın döneminde olmasaydık, Van'dan en az 5 bine yakın partilimizle katılacaktık. Giden arkadaşlarımızın pandemi kurallara uygun tedbirlerini alarak yolcu ettik. Reisimizin dünyada ve Türkiye'de aşığı çoktur. Bizde teşkilatlarımızla birlikte 2023 hedeflerine doğru çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bu gün açıklanacak manifesto ile birlikte İl Başkanımızın öncülüğünde toplantılarımızı gerçekleştirerek, liderimiz Erdoğan'ın belirlediği yol haritasında çalışmalarımızı başlatacağız. Reisimiz ne dediyse o yolda yürüyeceğiz. İnşallah herşey güzel olacak. Teşekkürlerimi sunuyorum. Allaha emanet olun" diye konuştu.

  Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER