Güngöralp, yeniden MHP İl Başkanı…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 13.Olağan Kongresi koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilirken, İl Başkanı Salih Güngöralp güven tazeledi.

Güngöralp, yeniden MHP İl Başkanı…

     Güvenlik Korucuları ve Şehit aileleri derneği çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen kongreye MHP Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Şekerci, MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Hakan Yavuz, MHP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet İşiyok, MHP Kadın ve Gençlik Kolları ve üyeler katıldı.

    Kongre Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kongrenin Divan Başkanlığına MHP genel sekreter yardımcısı Kadir Şekerci seçildikten sonra açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Salih Güngöralp, “Değerli dava arkadaşlarım Bu gün burada sizler, oylarınızla Van’da  Ülkücü hareketin önümüzdeki üç yıllık yol haritasına ve icraatlarına yön verecek ekibi belirlemiş olacaksınız. Ben ve çalışma arkadaşlarım genel başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyin “İstiklal için birlik/ istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak” sloganı ile çıkıyoruz yola. Van’da bu kutlu görevi şahsımıza verirseniz ben diyenlere, kimsin sen diye soracağız, beni kaldırıp biz diyeceğiz. Teşkilat diyeceğiz, dava diyeceğiz, vatan diyeceğiz, bayrak diyeceğiz. Bütün teşkilatlarımızı kucaklayacağız ve kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Davamızın sancağını daha yukarılara taşımak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Bilinmelidir ki yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

     MHP Genel sekreter yardımcısı Kadir Şekerci ise, “Kongremizin Vatanımıza Milletimize Van’a hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan temenni ediyorum. Kıymetli arkadaşlarım, özellikle Dünyanın içinde bulunduğu süreçte pandeminin yoğun olduğu bu dönemde Van’da yine pandeminin yoğun olduğu illerinden bir tanesi olduğu ifade edilmektedir. Bu süreçte devletle milletin el ele verdiği bu günlerde devletimize millet olarak yardımcı olma zaruriyetimiz var ondan dolayı bizlerde bu konuda hem salonumuzda hem de dışarıdaki yaşantımıza dikkat etmek zorundayız. Bu süreç sadece bizde değil ülkemizi en derinden ilgilendiren bir konu, Pandemi sürecinde görevli olan bütün arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ederim. 23 Ekim’de Van depreminde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet dilerim. Sadece depremlerle değil bizim ülkemizde terörle mücadele eden geçmişten beri şehit verdik şehitlerimizi huzurlarınızda yâd ediyor onların kıymetli hatıralı önünde saygı ile eğiliyorum. Bize göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı saygılarımı arz ediyorum. Dava arkadaşlarım özellikle Cumhur ittifakı ile bezenmiş bir Türkiye var Türkiye’nin birlikteliğinin özellikle milli değerler açısından ve Türkiye açısından çok büyük önemi var. Sayın liderimiz ve genel başkanımız Devlet Bahçeli bu konuya her zaman değinmekte ve en ufak tavizimizin olmadığını belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

     Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli’den gelen mektubun okunmasının ardından tek liste ile girilen seçimlerde Güngöralp güven tazeleyerek yeni başkan seçildi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2020, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER