İpekyolu Belediyesi'nden vatandaşlara ücretsiz fidan…

İpekyolu Belediyesi, kent genelinde fidan çeşitliliğini arttırmak ve yaygınlaştırmak için “Bugün fidan, yarın nefes” sloganıyla fidan dağıtımı yaptı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü koordinesinde dağıtımı yapılan fidanlar; Karaçam, Sarıçam ve Sedir karışımından oluşuyor.

İpekyolu Belediyesi'nden vatandaşlara ücretsiz fidan…

  İpekyolu Belediyesi kent genelinde fidan dikimini yaygınlaştırmak amacıyla karaçam, sarıçam ve sedir karışımından oluşan binlerce fidan dağıtımı yaptı.

  İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan’ın talimatları doğrultusunda harekete geçen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bölge iklimine uyumlu fidanları vatandaşla buluşturdu.

  Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği fidan dağıtımına katılan Belediye Başkan Yardımcısı Birol Duman, bu tür çalışmaların belirli aralıklarla süreceğini belirterek; ağaca, doğaya ve çevreye duyarlı Belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini, yemyeşil bir Van için çalışmalarının süreceğini ifade etti.

  FİDAN DAĞITIMI PANDEMİ NEDENİYLE KAPIDA TESLİM ŞEKLİNDE YAPILIYOR

  İpekyolu Belediyesi Pandemi nedeniyle bulaş riskini ortadan kaldırmak için,  fidanları vatandaşlara kapıda teslim etti. Fidan dağıtımlarının periyodik bir şekilde süreceğini, kent merkezindeki cadde ve sokaklarda da peyzaj mimarisine uygun süs bitkisi dikimlerinin devam edeceğini belirten yetkililer, çalışmalarının aralıksız olarak sürdüğünü ifade ettiler.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29