Kandemir, Ak Parti Van Teşkilatı ile tanıştı

Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, video konferans yöntemiyle Van İl Teşkilatı ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Kandemir, Ak Parti Van Teşkilatı ile tanıştı
Koronavirüs tedbirleri doğrultusunda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in başkanlık yaptığı video konferans toplantısına, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Metin Bulut, Van İl Koordinatörü MKYK Yedek Üyesi Alaattin Parlak, Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve teşkilat mensupları katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, 31 Ekim 2020 tarihinde 7. Olağan Van İl kongresini gerçekleştirerek, Genel merkez talimatları doğrultusunda 1 Kasım 2020 tarihinde de il başkanlığında Van İl koordinatörü Alaattin Parlak’ın katılımlarıyla bir kaynaşma toplantısı gerçekleştirdiklerini söyledi.

7 Kasım ile 16 Kasım 2020 tarihleri arasında tebrikleri kabul ettiklerini belirten Başkan Türkmenoğlu, “16 Kasımda görev dağılımımızı yaparak, yürütme kurulumuzu belirledik. Her bir yürütme kuruluna genç arkadaşlarımızı yardımcı olarak atadık. 13 ilçe koordinatörümüzü de atadıktan sonra 3 tane ayrı ihtisas kurulu kurduk. Bunlardan birisi AK Parti döneminde Van’a yapılan hizmetleri izleme komisyonu, ikincisi partimizin kuruluşundan bu yana tüm teşkilat mensuplarını kaynaştıracak özel vefa komisyonumuz, üçüncüsü ise Kanaat önderlerimizi, bölgemizin gerçeği olan aşiret yapısını bir arada tutma adına ve kendilerine destek sağlamak ve partimize dahil etmek adına ayrı bir komisyon oluşturduk. 50 arkadaşımızı her birisinin kendisine ait özel statülerine göre görevlendirmelerini gerçekleştirdik. Son bir ay içerisinde Covid-19 salgınına yakalanmış vatandaşlarımızı bire bir arayarak, sağlık durumları hakkında kendileriyle hasbihal ettik. Bunun yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve kanaat önderlerinin de içinde bulunduğu yaklaşık 15 bin kişi ile görüşmeler gerçekleştirdik. Bu çalışmaların akabinde Aralık ayında da talimatlarınız doğrultusunda video konferans yöntemiyle çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bu toplantı vesilesiyle tüm arkadaşlarımızı tanıma fırsatını bize yaşattınız. Bizlerde sizlerden aldığımız güçle Van’da çok iyi noktalarda hizmet vereceğimize inanıyoruz. Buradan tekrar tekrar kongremize teşriflerinden dolayı başta sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Genel Merkez teşkilatımıza, koordinatörlerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Türkmenoğlu’nu tebrik eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Yeni bir süreç başlıyor. Bundan sonrası çok daha önemlidir. Koronavirüs salgını nedeniyle sürat ve koordinasyonun yeterli olmadığı bir dönemden geçiyoruz. Değerli dava arkadaşlarım 2023’e hedeflerimize giderken kimseyi dışarıda bırakmayacağız. Van gibi psikolojik harbin ve tansiyonun çok yüksek olduğu, sahada çok fazla yansıtıldığı bir alanda çok güçlü durmamız lazım. Van’da çok güzel bir ekibin oluştuğuna inanıyorum. Van’ın yüzde 70’i genç nüfusa sahiptir. Parti olarak genç nüfusumuzun enerjisinden istifade etmemiz gerekiyor. Garip gurebanın yanında olmaya gayret göstereceğiz. Bize ulaşamayanlara, biz gidip ulaşacağız. Onlara gönlümüzü açacağız. 2023 hedeflerine emin adımlarla giderken çok kuşatıcı olmak, gönülleri imar etmek, tevazulu olmak, birbirimize sahip çıkmak ve karşılaşma ihtimalimiz olan sıkıntıları öngörerek bunlara çözüm üretmek boynumuzun borcudur.” diye konuştu.

KANDEMİR: ESAS DERDİMİZ MİLLETİMİZDİR

2023 hedefleri yolunda Güçlü bir Van, Güç bir Türkiye sloganıyla serhat şehri Van’dan büyük atılımlar beklediklerini vurgulayan Kandemir, “Ekiplerimiz hamdolsun ki oluştu. Van’da 13 ilçemiz var. Bu ilçelerimizde el ele verip, gayret göstererek partimizi büyüteceğiz. Van’da siyaset yapmanın zorluğunu biliyoruz. Ama bu davaya sahip çıkarak bu işi başaracağınıza da inanıyoruz. Esas derdimiz milletimizdir. Van teşkilatımıza çok güveniyoruz. İyi bir hava yakalamış bir durumdadır. Kayhan başkanımız stratejik çalışan bir il başkanımızdır. Ekip olarak Van’da siyaset yaptığımızı herkese göstereceğiz. İçeriye dönük tartışma değil, dışarıya doğru taarruza ihtiyacımız var. Bu vesileyle bir kere daha Van teşkilatlarımızı tebrik ediyor, Allah hayırlı uğurlu etsin.”dedi. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2020, 19:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER