Kukla Marmelat ve Vantrolog Çiğdem Dağtekin Van'da…

İpekyolu Belediyesi, çocuklara yönelik kültür ve sanat faaliyetleri çerçevesinde düzenlediği etkinliklere bir yenisini ekleyerek, bir önceki gösterileri büyük ilgi gören Yetenek Sizsiniz’in yıldızı kukla Marmelat ve Vantrolog Çiğdem Dağtekin’i yine ücretsiz olarak çocuklarla buluşturdu.

Kukla Marmelat ve Vantrolog Çiğdem Dağtekin Van'da…

         Karnından konuşanlar olarak da bilinen Vantrolog etkinliklerinde çocuklarımıza sevgi, saygı, toplumsal kurallar, vatandaşlık görevleri gibi toplumsal içerikli mesajlar eğlenceli bir şekilde verildi.

         Marmelat ile annesi ve anneannesi konseptiyle sunulan etkinlik, 5 gün boyunca Devlet Tiyatrosu, Berivan Kültür ve Sanat Merkezi, Merkez İmam Hatip Lisesi ve Elite World Hotel’deki gösterilerde, sevgi evlerindeki çocukların da katılımıyla toplamda 6 bin çocukla buluştu.

         Marmelat, annesi ve anneannesi’nin final gösterisi ise, çeşitli sebeplerle devlet himayesinde olan dezavantajlı çocuklarımız için, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk’ün de katılımıyla Elite World Otel’de gerçekleştirildi.

         Çocuklara büyük bir eğlence ve neşe kaynağı olan gösteriden sonra bir konuşma yapan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, kültür ve sosyal faaliyetlere verdikleri önemi vurgulayarak, özellikle çocuklara yönelik faaliyetlerde, Marmelat ve Annesi gibi eğlendirirken eğitici mesajlar da veren etkinliklere yer verdiklerini vurguladı ve 5 günlük başarılı performansları nedeniyle Vantrolog Çiğdem Dağtekin’e çiçek, gösteriye olan katkılarından dolayı da Elite World Otel yönetimine plaket takdim etti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2018, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29