MHP Tuşba İlçe Yönetimi ilk toplantısını yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tuşba İlçe Teşkilatı ilçe kongresinin ardından göreve gelen Yahya Cancan başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri ilk buluşmasını gerçekleştirdi.

MHP Tuşba İlçe Yönetimi ilk toplantısını yaptı

    MHP Tuşba İlçe Başkanı Yahya Cancan, Milliyetçi Hareket Partisi'nin 2023 hedefleri için güçlü adımlar atacağını ve bu adımların kararlı neferlerle zirveye ulaşacağını dile getirdi.

     Cancan, “2023'te ‘lider ülke Türkiye’yi hedefine taşıyacak projeleri üretecek ve bu projeleri başarıyla uygulayabilecek güvenilir siyaset kurumu olduğu defalarca görülmüştür. Partimizin neferleri olarak üstlendiğimiz sorumluluk büyüktür, kutludur, bir o kadar da ağırdır. Milliyetçi Hareketin ‘önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen bir siyasi kültürün temsilcileri, Türkiye'de toplumsal barış ve istikrarın devamı için elini taşın altına koymuştur. Bu kapsamda Türkiye'nin milli ve siyasi istikrarının devamı, lider ülke hamlelerinin gerçekleşmesi için Milliyetçi Hareket Partisi'nin siyasi duruşu önem arz etmektedir. Lider ülke Türkiye hedefinin devamı ve selameti için, üyelerimizin ve teşkilatımızın göstereceği birlik, bütünlük ve dayanışma suya atılan bir taş sonrası gelişen dalga halkaları gibi yayılacak toplumun genelini kucaklayacaktır” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2020, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER