Milletvekili Arvas, Tuşba Belediyesi'nin çalışmalarını inceledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman’ı ziyaret ederek, hayata geçirilen hizmetleri yerinde inceledi.

Milletvekili Arvas, Tuşba Belediyesi'nin çalışmalarını inceledi
      Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman’ı makamında ziyaret eden AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, bir süre görüştükten sonra belediye hizmet binasının bulunduğu kent meydanı ile alışveriş merkezi olarak planlanan alanda incelemelerde bulundu.
     Milletvekili Arvas ile Belediye Başkanı Akman daha sonra AK Partili Belediye Meclis Üyesi Sıracettin Ünlü, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Handil ve birim müdürleri ile birlikte 104 dönüm arazi üzerinde yapımı devam eden Akköprü Millet Bahçesi’ne geçti. Akabinde Milletvekili Arvas ve Başkan Akman beraberindekilerle birlikte sırasıyla Kalecik Mahallesi’nde bulunan belediye ait makine ikmal garaj amirliği ile Van Valiliği’nden protokolle devralınan Toplum Yaşam Merkezini gezdiler. 
    Gittikleri Şemsibey Mahalle Parkı’nda oyun oynayan çocuklara çeşitli hediyeler veren Arvas ve Akman, daha sonra Ayanıs Halk Plajı’na geçtiler. Tüm çalışmaları yerinde inceleyen Arvas, projeler hakkında Belediye Başkanı Salih Akman’dan teknik bilgi aldı. 
    Tuşba Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerle Tuşba İlçesi’nin kaderinin değiştirdiğini söyleyen Arvas, hayata geçirilen projelerden dolayı Başkan Akman’ı ve ekibini tebrik etti. 
Tuşba Belediyesi’nin vatandaşlara örnek belediyecilik hizmetleri sunduğunu dile getiren Arvas, “AK Belediyecilik anlayışımızın en güzel örneklerinin hayata geçirildiği Tuşba İlçemiz de belediyemiz tarafından bir birinden güzel birçok proje yürütülüyor” dedi. 
    Hayata geçirilen ve önümüzdeki yıllarda yapılması planlanan projeler hakkında da Milletvekili Arvas’a bilgi veren Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman ise bölgenin kalkınmasına öncülük edecek projelerini geri çevirmeyerek destek sunan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bakanlara teşekkür etti. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29