Tiyatro şenliğinin kapanış gösterisi Gürpınarlı öğrencilerden...

Gürpınar Beledisi Tiyatro Topluluğu "17. Van, Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Şenliği" program kapanış gösterisini yaptı.

Tiyatro şenliğinin kapanış gösterisi Gürpınarlı öğrencilerden...
    Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünce düzenlenen şenlikler Gürpınar Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun “Anne keçi ve 7 yavrusu” tiyatro gösterisiyle son buldu.
    Birçok tiyatro oyunun sergilendiği şenliklere “Anne keçi ve 7 yavrusu” isimli tiyatro oyunuyla katılan Gürpınar Belediyesi Tiyatro Topluluğu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşarak beğenileri üzerine topladı.
    Konuya ilişkin açıklama yapan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, “17. Van, Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Şenliği" kapanış gösterisinin Gürpınarlı çocuklar tarafından yapılmasını memnuniyetle karşıladığını kaydetti.
   Gürpınarlı gençlerin tiyatro aracılığıyla sanata ve topluma önemli katkılar sunacağını aktaran Başkan Tanış, “Tiyatrolar geçmişten günümüze çocukların eğitiminde ve kişisel gelişimlerinde çok önemli bir yere sahip olduğunu biliyoruz. Bizde bu düşünceyle ilçemizin tiyatro topluluğunu kurarak gençlerin geleceğini inşaa etme yolunda adımlarımızı attık. Bugünde gördük ki çocuklarımız başarıdan başarıya koşmak için bizleri bekliyormuş. Bundan sonra da belediye olarak desteklerimiz çocuklarımız için yoğun bir şekilde devam edecektir. 17. Van, Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Şenliği"nde sergiledikleri başarılı gösterileri nedeniyle çocuklarımızı kutluyorum. dedi.
    Tiyatro oyuncusu Ubeydullah Koç, uzun bir süredir belediyemizin destekleriyle tiyatro çalışmalarına başladıklarını kaydetti.
Yoğun bir çalışma programı kapsamında çok güzel bir oyun sergilediklerini kaydeden Koç, “Bu oyunumuzda büyük başarı yakaladık. Başarımızın bu şekilde devam etmesini istiyoruz. Bu imkanı bizlere sunduğu için Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’a teşekkür ediyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2019, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER