Türkmenoğlu'ndan, çığda hayatını kaybedenlerin ailesine ziyaret…

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Bahçesaray İlçesi’nde meydana gelen iki ayrı çığ faciasında hayatlarını kaybedenlerin ailelerini ziyaret etti.

Türkmenoğlu'ndan, çığda hayatını kaybedenlerin ailesine ziyaret…

    Geçtiğimiz 4-5 Şubat tarihlerinde Bahçesaray-Van karayolu Karapet mevkiinde meydana gelen çığ faciasında 41 kişi hayatını kaybetmişti. Geride kalanların acısına ortak olmak amacıyla AK Parti Van İl Başkanlığı’nın aile ziyaretleri devam ediyor.

   Bu kapsamda AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, beraberinde Başkan Yardımcıları Abdullah Çalım, Ferhat Atacan, Mehmet Tuğrul ve Faysal İnan ile Kadın Kolları Başkanı Havva Duran ile birlikte ev ziyaretleri gerçekleştirdi. İl Başkanı Türkmenoğlu, yaptığı konuşmalarda ise aile fertlerini teselli etti.

    Van merkezde bulunan 11 aileyi evinde ziyaret eden Türkmenoğlu, yaptığı konuşmalarda ailelerin acısını paylaştıklarını söyledi.

 

   TÜRKMENOĞLU: HEP AİLELERİN YANINDA OLDUK

    Parti olarak olayın yaşandığı ilk dakikalardan itibaren ailelerin yanında olduklarını da sözlerine ekleyen Türkmenoğlu,” Faciada vefat eden kardeşlerimizin acısını yüreğimizde hissediyoruz. Allah’ım ülkemizi, şehrimizi ve milletimizi doğal afetlerden korusun. Çığ felaketi de doğal bir afettir. Geride kalanlara sabırlar diliyoruz. Yanlarında olduklarımızı ve acılarını paylaştığımızı hmeleri adına ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selam ve taziye dileklerini ilettik. Olayın yaşandığı gün İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Vanımıza gelerek çığ bölgesinde incelemelerde bulundu. Sayın Soylu ve Sağlık Bakanımız Dr.Fahrettin Koca olayın ardından yaralılarımızı ve hayatını kaybedenlerin ailelerini ziyaret ettiler. Genel Başkan Yardımcımız Fatma Betül Sayan Kaya, Van Milletvekillerimiz ve Koordinatörümüz Alaattin Parlak ile birlikte hem cenaze törenlerine, hem de taziyelere bizzat iştirak ettiler. Bu vesile ile hükümetimize ve ilgili bakanlarımıza gösterdikleri çabadan dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz.” dedi.

   Ziyaretlerin aralıklarla devam edeceği bildirildi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2020, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29