Tuşba'daki başarılı öğretmenler belgelerini aldı

Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda görev yapan ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygun görülen öğretmenlere başarı belgesi verildi.

Tuşba'daki başarılı öğretmenler belgelerini aldı

    Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen belge töreninde konuşma yapan Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bakır Bedevioğlu, “Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan Ulusal ve Uluslararası izleme araştırmalarında, Saha uygulamalarında, ulusal araştırmalara yönelik sorunların hazırlanmasında, değerlendirilmesinde, puanlamasında ve bunlara ait raporların oluşturulmasında göstermiş oldukları olumlu çalışmalarından dolayı öğretmenlerimiz başarı belgesi ile ödüllendirildiler. Ben bu başarıdan dolayı öğretmenlerimizi tebrik ediyor ve kutluyorum. Biz de Tuşba İlçe Milli Eğitim camiası olarak 45 bin öğrenciye 2 bin 700 öğretmen ile hizmet veriyoruz ve her bir öğretmenimizin kazandıracağı artı değerle ilçemizi, şehrimizi kalkındıracağız. Tuşba ailesi olarak Türkiye Milli Eğitim sistemine böyle bir katkı sunduğumuz için bundan dolayı mutluluk duyuyor ve bu katkıyı sağladığınız için siz öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

    Belgeyi almayı hak kazanan öğretmenlere belgeleri Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bakır Bedevioğlu, Şube Müdürleri Ebubekir Yetkin ve Mehmet Kızıldeniz tarafından taktim edildi.Van Bölge Gazetesi

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2021, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29