Vali Bilmez, voleybol maçını izledi

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı ile Elazığ Kadın Voleybol Takımı karşılaşmasını izledi.

Vali Bilmez, voleybol maçını izledi
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Lig 8. Grup’ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, sezonun 8. karşılaşmasında Elazığ Kadın Voleybol Takımını konuk etti.

    Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen karşılaşmada Vanlı sultanlar uzatmalı setlerde 2-3 yenilerek haftayı 1 puanla kapattı.

    Bu skorla ilk mağlubiyetini alan kırmızı siyahlı temsilcimiz ilk seti 25-20 kazanırken, ikinci seti 19-25 kaybetti.

    3. seti de 23-25 kaybeden temsilcimiz, 4. sette rakibini 25-17’lik skorla yenerek karşılaşmada beraberliği sağladı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada uzatmalı sette rakibine 8-15 yenilen Van Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sezonun ilk mağlubiyetini alarak maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü.

    Maçı tribünde takip eden Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, maç sonrasında iki takım oyuncularıyla bir araya gelerek, sporcuları ve teknik heyetleri tebrik etti. Oyuncularla bir süre sohbet eden Vali Bilmez, her iki takıma da başarı diledi.

    Öte yandan ligde liderliğini sürdüren temsilcimiz 19 Aralık 2020 Cumartesi günü birinci devrenin son müsabakasında Mardin Gençlik ve Spor Kadın Voleybol Takımı ile karşı karşıya gelecek. 

    Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2020, 19:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29