Van'daki STK'lar da artık videokonferans sistemi ile bayramlaşıyor

Van’da faaliyetlerini aralıksız devam ettiren Bilgi Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, üyeleri ile koronavürüs nedeniyle telekonferans aracılığıyla bayramlaştı.

Van'daki STK'lar da artık videokonferans sistemi ile bayramlaşıyor

   Korona virüs dolayısıyla ülke genelinde *#evdekal* kampanyası devam ederken, Bilgi Derneği e-bayramlaşma programıyla etkinliklerine bir yenisini ekleyerek online olarak faaliyetlerine devam ediyor.
Bilgi Derneği, Korona Virüs tedbirleri kapsamında; Online seminer ve Bilgi Yarışmaları, Ramazan ayı dolayısıyla Zekat, Fitre ve Sadaka çalışmalarıyla Pandemi sürecinde faaliyetlerine hız kesmeden devam etti.
Bilgi Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ramazan Üstün, bu süre zarfında üyelerimiz ve Gönüllülerimiz tarafından Pandemi tedbirlerine uymaları ve yakın çevrelerinde de bu bilinci oluşturmaları sağlandığını belirtti.
   Üstün, “Kızılay’ın başlatmış olduğu Kan bağışı kampanyasına üyelerimizle birlikte katılım sağlandı. Bu süre zarfında en çok sıkılan grupların başında gelen öğrenciler için, ev ortamında İzcilik faaliyetlerine devam edilerek Evde Kamp Etkinliği düzenlendi, günlük etkinlikler planlandı ve uygulandı. Haydi Çocuklar Camiye adlı projesiyle Çocuklara Namaz kılmayı teşvik etmek amacıyla evlerde yarışma programı yapıldı. Bilgi Derneği Başkanı Üstün, Pandemi sürecine göre bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Bölge:Emre An

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2020, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29