Vanlı öğretmen Osmaniye'yi temsil edecek

2020 yılı Osmaniye il öğretmen temsilciliğine Sumbas Binali Yıldırım Yatılı Bölge Ortaokulu Türkçe Öğretmeni olan Vanlı İzzet Irmak seçildi. Irmak, Cumhurbaşkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinliklerde Osmaniye ilini temsil edecek.

Vanlı öğretmen Osmaniye'yi temsil edecek
Her yıl geleneksel olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenler gününe özel yapılan İl Öğretmen Temsilciliği seçimleri tamamlandı.  
Bakanlık tarafından belirlenen kriterlere ve somut verilere göre illerde oluşturulan komisyonlarca her ilin öğretmen temsilcisi belirleniyor. 
İl temsilcisi öğretmenler, kamuoyunca taktir edilmiş başarı öyküleri bulunan, çalışmaları ile ön plana çıkan ve mesleğinde fark yaratan öğretmenler arasından seçiliyor.  
OSMANİYE'DE YILIN ÖĞRETMEN İZZET IRMAK  
2020 yılı Osmaniye il öğretmen temsilciliğine Sumbas Binali Yıldırım Yatılı Bölge Ortaokulu Türkçe Öğretmeni İzzet Irmak seçildi.  
İzzet Irmak, 2020 yılı öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında Osmaniye ilini temsilen bakanlık tarafından düzenlenen etkinliklere katılacak.  
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin hayatını değiştiren, eğitimde üstün başarı göstermiş, fedakarlıkları ve özel nitelikleriyle farklılıklar ortaya koymuş "Mesleki Çalışmalarıyla Öne Çıkan Öğretmenler" programı kapsamında Osmaniye'de yılın öğretmeni seçilen Sumbas Binali Yıldırım Yatılı Bölge Ortaokulu Türkçe Öğretmeni İzzet Irmak, 24 Kasım Öğretmenler Günü haftasında 81 ilin temsilci öğretmeleriyle birlikte Cumhurbaşkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinliklerde Osmaniye ilini temsil edecek. 
Vanlı olan İzzet Irmak, öğretmen kimliğinin yanında eğitimci yazar kimliği ile de biliniyor. Çeşitli dergi, internet siteleri ve gazetelerde şiir ve yazıları yayımlanan Irmak'ın Deniz Martı ve Çocuk isimli bir de hikaye kitabı bulunuyor.  
Görev yaptığı Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde, özellikle uzaktan eğitim sürecinde yaptığı çalışmalar ile öğrenci ve velilerin takdirini toplayan hemşehrimiz Türkçe Öğretmeni İzzet Irmak'ı Vanlı eğitimciler de tebrik etti. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2020, 18:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29