Vanspor, Kardemir Karabükspor'u konuk ediyor

Vanspor, yarın evinde 3. Lig'e düşmesi kesinleşen Kardemir Karabükspor'u konuk edecek. Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden kırmızı-siyahlı ekip 57 puanla dördüncü sırada bulunurken, Kardemir Karabükspor ise 2 puanla son sırada yer alıyor.

Vanspor, Kardemir Karabükspor'u konuk ediyor

  Son 5 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Silahtaroğlu Vanspor, Kardemir Karabükspor'u mağlup ederek, play-off potasındaki yerini korumak istiyor. Hafta içerisinde deplasmanda Serik Belediyespor'da 1-0 mağlup olan ve play-off yolunda yara alan kırmızı-siyahlılar, yarın saat 15.00'te Karabükspor'u konuk edecek.

  Vanspor, oynadığı 32 maçta 17 galibiyet elde ederken, 6 maçta beraberlikle sahadan ayrıldı. Kırmızı-siyahlı ekip 9 maçta ise rakiplerine boyun büktü. 32 haftalık maç periyodunda rakip kalelere 51 gol atan Van temsilcisi, kalesinde ise 29 gol görerek +22 averaja sahip.

  Kardemir Karabükspor ise 32 haftalık maç periyodunda 1 galibiyet elde ederken, 2 maçta ise rakipleriyle beraber kaldı. Kırmızı-Mavili takım 29 maçta ise rakiplerine boyun bükerek 2 puanla son sırada bulunuyor.

  Kardemir Karabükspor, 32 haftada rakip kalelere 11 gol gönderirken, kalesinde ise 94 gole engel olamadı ve -83 averaja sahip.

  Vanspor, play-off potasındaki yerini korumak ve son haftalardaki düşüşüne son vermek için maça sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Ligdeki gol averajını da yükseltmek isteyen Vanspor'un, Kardemir Karabükspor'u farklı yenmesi bekleniyor.

  Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda saat 15.00'te başlayacak olan karşılaşmayı Samsun Bölgesi'nden Yakup Bakır, Soner Akgün, Kadir Beyaz ve Egemen Artun hakem dörtlüsü yönetecek.

  LİGDE SON 6 HAFTA…

  Lider Eyüpspor evinde 17'nci sıradaki GMG Kastamonuspor'u ağırlarken, ikinci sıradaki Sakaryaspor ise evinde 15'ci sıradaki Bayburt Özel İdarespor'u konuk edecek.

  Üçüncü sıradaki Kırşehir Belediyespor evinde 19'ncu sıradaki Mamak FK'yı konuk ederken, dördüncü sırada bulunan temsilcimiz Vanspor ise evinde ligin dibine demir atan Kardemir Karabükspor'la karşı karşıya gelecek.

  Beşinci sıradaki Kırklarelispor evinde sekizinci sıradaki Turgutluspor'la karşı karşıya gelirken, altıncı sıradaki Bodrumspor ise evinde on ikinci sıradaki Pendikspor'u konuk edecek.

  Yedinci sıradaki Etimesgut Belediyespor deplasmanda dokuzuncu sıradaki Tarsus İdman Yurdu'na konuk olurken, onuncu sıradaki Serik Belediyespor deplasmanda 13'cü sıradaki Pazarspor'a konuk olacak.

  On birinci sıradaki Karacabey Belediyespor evinde 18'ci sıradaki Tetiş Yapı Elazığspor'u konuk ederken, on dördüncü sıradaki Sivas Belediyespor ise deplasmanda 16'cı sıradaki Karatay Termal 1922 Konyaspor'a konuk olacak.

  Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29