Vanspor, Kastamonuspor'a konuk oluyor

Vanspor, bugün deplasmanda GMG Kastamonuspor'a konuk olacak. Ligde son üç haftaya girilirken, tüm gözler play-off grubundaki maçlara çevrildi. Van temsilcisi, play-off'u biran önce garantilemek isterken, Kastamonuspor ise ligde kalmayı garanti altına almak için 3 puan mücadelesi verecek.

Vanspor, Kastamonuspor'a konuk oluyor

  Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden kırmızı-siyahlı ekip, bugün saat 15.00'te deplasmanda zorlu bir maça çıkıyor. Etimesgut Belediyespor, galibiyetinin ardından hafta boyunca zorlu GMG Kastamonuspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanan Vanspor'da, tek hedef galibiyet.

  Play-off'u biran önce garantilemek isteyen Vanspor, GMG Kastamonuspor karşısında galibiyet için ter dökecek.

  Zorlu maç öncesi Vanspor 63 puanla beşinci sırada bulunurken, GMG Kastamonuspor ise 36 puanla on yedinci sırada yer alıyor. Silahtaroğlu Vanspor, deplasmanda  Kastamonuspor'u mağlup ederek, play-off potasındaki yerini garantilemek istiyor.

  Vanspor, oynadığı 35 maçta 19 galibiyet elde ederken, 6 maçta beraberlikle sahadan ayrıldı. Kırmızı-siyahlı ekip 10 maçta ise rakiplerine boyun büktü.

  34 haftalık maç periyodunda rakip kalelere 54 gol atan Van temsilcisi, kalesinde ise 31 gol görerek +23 averaja sahip.

  Zorlu rakip GMG Kastamonuspor ise 36 haftalık maç periyodunda 8 galibiyet elde ederken, 12 maçta ise rakipleriyle beraber kaldı.

  Kırmızı-siyahlı takım 15 maçta ise rakiplerine boyun bükerek 36 puanla on yedinci sırada bulunuyor.

  Kastamonuspor, 35 haftada rakip kalelere 29 gol gönderirken, kalesinde ise 49 gole engel olamadı ve -20 averaja sahip.

  Gazi Stadyumu'nda saat 15.00'te başlayacak olan karşılaşmayı İstanbul Bölgesi'nden Yakup Özhan, Fetdah Yiğit, Berkay Salman ve Serhat Ürkmez hakem dörtlüsü yönetecek.

  Orta hakem Yakup Özhan, kariyerinde şuana kadar Vanspor'un 2 maçını yönetti. Vanspor bu maçlarda 1 beraberlik ve 1 galibiyet elde etti.

  PLAY-OFF POTASINDA ÇEKİŞME SÜRÜYOR

  Ligin 36. haftasında şampiyon Eyüpspor evinde onuncu sıradaki Tarsus İdman Yurdu'nu konuk ederken, ikinci sıradaki Sakaryaspor deplasmanda sekizinci sıradaki Turgutluspor'a konuk olacak.

  Üçüncü sıradaki Kırşehir Belediyespor deplasmanda on dördüncü sıradaki Bayburt Özel İdarespor'a konuk olurken, dördüncü sıradaki Kırklarelispor ise deplasmanda on altıncı Karatay Termal 1922 Konyaspor'la karşı karşıya gelecek.

  Beşinci sıradaki Silahtaroğlu Vanspor, deplasmanda on yedinci sıradaki GMG Kastamonuspor'a konuk olurken, altıncı sıradaki Bodrumspor ise deplasmanda on birinci sıradaki Serik Belediyespor'la karşılaşacak.

  Yedinci sıradaki Etimesgut Belediyespor evinde on üçüncü sıradaki Pazarspor'u konuk ederken, dokuzuncu sıradaki Karacabey Belediyespor deplasmanda son sıradaki Kardemir Karabükspor'a konuk olacak.

  On ikinci sıradaki Pendikspor deplasmanda on beşinci sıradaki Sivas Belediyespor'la karşı karşıya gelirken, on sekizinci sıradaki Tetiş Yapı Elazığspor ise evinde on dokuzuncu sıradaki Mamak FK'yı konuk edecek.

  Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER