Vanspor, rahat bir nefes aldı

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, evinde konuk ettiği Başkent temsilcisi Etimesgut Belediyespor’u Sedat Cengiz'in 40. dakikada penaltıdan kaydettiği golle 1-0 mağlup etti.

Vanspor, rahat bir nefes aldı

  Ligde son haftalara girilirken, iki takımda play-off’a kalmak için kıran kırana mücadele verdi. Vanspor, Sedat Cengiz'in golüyla maçı 1-0 kazanıd ve play-off yolunda rahat bir nefes aldı.   

  Vanspor Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, Barış Gök, Emre Özkan, Yakup Demir, Üzeyir Ergün, Sedat Komi, Şiyar Kepir, Oktay Aydin, Burhan Arman, Sedat Cengiz ve Ömer Yıldız onbiri ile çıktı.

  Etimesgut Belediyespor ise Taner Öcal teknik sorumluluğunda sahaya; Özkan Karabulut, Hüseyin Öztürk, Eyüpcan Delibalta, Çağlayan Menderes, Halil Köçer, Şahin Fıstıkçı, Alim Harlak, Ömer Faruk Emeç, Mehmet Zahit Çınar, Erdi Zengin ve Yusuf Yıldırım onbiri ile çıktı.

  Van Atatürk Stadyumu'nda saat 15.00'te başlayan karşılaşmayı Fatih Tokail, Uğur Önay, Uğur Erdoğan ve Berkay Erdemir hakem dörtlüsü yönetiyor.

  40. dakikada Vanspor, Sedat Cengiz'in penaltıdan kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

  İlk yarı Vanspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

  Zorlu maçı Vanspor 1-0 kazanarak, önemli 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

  Vanspor bu galibiyetle puanını 63'e yükseltti ve beşinci sıradaki yerini korudu.

  Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29