Vanspor, Serik Belediyespor'a takıldı

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Serik Belediyespor’a 1-0 mağlup olarak, play-off yolunda ağır bir yara aldı.

Vanspor, Serik Belediyespor'a takıldı

  2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Vanspor, ligin 32. haftasında deplasmanda karşılaştığı Serik Belediyespor'a 1-0 mağlup olarak, play-off yolunda önemli 3 puan kaybetti. Vanspor bu mağlubiyetle dördüncü sıraya geriledi.

  Serik Belediyespor Engin Korukır teknik sorumluluğunda; İbrahim Demir, Atakan Cangöz, Murat Gürbüzerol, Sinan Kalaycı, Ahmet Bahçıvan, Yusuf Onur Arıkan, Abdulsamet Burak, Murat Erdemir, Cenk Kaplan, Burak Albayrak ve Emre Bekir onbiri ile çıktı.

  Vanspor ise Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, Emre Özkan, Şiyar Kepir, Barış Gök, Abdulkadir Özdemir, Sedat Komi, Üzeyir Ergün, Sedat Cengiz, Ali Say, Muhammet Mahmut Emir ve Burhan Arman onbiri ile çıktı.

  Serik İsmail Oğan Stadyumu’nda saat 15.00’te başlayan karşılaşmayı Adnan Deniz Kayatepe, Mert Baykal, Sabri Öğe ve Oğuzhan Çakır hakem dörtlüsü yönetiyor.

  15. dakikada Serik Belediyespor 1-0 öne geçti. Geliştirilen kontra atakta topu önünde bulan ve kaleciyle karşı karşıya kalan Murat, topu kaleci Aydın’ın üzerinden filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

   İlk yarı Serik Belediyespor'un 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

   İkinci yarıda başka gol olmayınca maç Serik Belediyespor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

   Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER