Vanspor, Sivas Belediyespor'u konuk edecek

Vanspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında yarın saat 13.00’te evinde Sivas Belediyespor’u konuk edecek. Kırmızı siyahlı ekip, ligin üçüncü haftasında 1-0 mağlup ettiği rakibini bir kez daha yenmek istiyor.

Vanspor, Sivas Belediyespor'u konuk edecek

     Misli.com 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Sivas Belediyespor’u ağırlayacak. Yarın saat 13.00’te Van Atatürk Şehir Stadı’nda oynanacak olan Vanspor ile Sivas Belediyespor maçı, Koronavirüs tedbirleri kapsamında yine seyirciden yoksun oynanacak.

    Geçtiğimiz Cumartesi günü deplasmanda Kırşehir Belediyespor’a 1-0 mağlup olan Vanspor’da morallerin bozuk olduğu, ancak kupa maçında konuk edeceği Sivas Belediyespor maçını kazanarak taraftarını da sevindirmek istediği belirtiliyor.

    Vanspor’lu taraftarlar ise kupa maçında alınacak olan üç puanın, ligde de takıma moral kaynağı olacağını belirterek, “Ligde sekiz hafta geride kaldı. Vanspor ligin dördüncü haftasında deplasmanda Pazarspor’a mağlup olduktan sonra teknik direktör değişikliğine gitti. Serkan Afacan gönderildi, yerine Serhat Gülpınar getirildi. Serhat hoca ile öne birkaç hafta iyi gittik. İki galibiyet ve bir beraberlik elde ettik. Ama geçtiğimiz Cumartesi deplasmanda Kırşehir Belediyespor’a mağlup olduk. Şimdi Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Sivas Belediyespor karşısında alınacak olan bir galibiyet takımı yeniden ateşleyecektir. Elbette bu galibiyet ligi de olumlu yönde etkileyecek” yorumunda bulundular.

    Öte yandan söz konusu karşılaşmayı Isparta bölgesi hakemlerinden Berkan Çelik’in yöneteceği açıklanırken, kırmızı siyahlı ekip, Teknik Direktör Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda İskele’de bulunan Şahabettin Özarslaner tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2020, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29