Vanspor, umut verdi:0-1

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Vanspor, deplasmanda Karacabey Belediyespor’u Sedat Cengiz’in attığı golle 1-0 mağlup etti. Vanspor aldığı galibiyet sonucu 11 puanla dördüncü sıraya yükseldi.

Vanspor, umut verdi:0-1

   Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Vanspor, Bursa deplasmanında karşılaştığı Karacabey Belediyespor’u ilk yarısı 0-0 biten maçta 1-0 yenerek ilk deplasman galibiyetini aldı.

   Ev sahibi ekip sahaya; Hasan Kaya, Hasan Güleryüz, İlyas Yılmazer, Onur Özcan, Rasimcan Değirmenci, Sergen İlhan, Yusuf Türk, Alper Karaman, Gökhan Cingirt, Sefa Durmuş ve Gökhan Erdöl ilk onbiri ile çıktı. Ev sahibi ekibin Teknik Direktörü ise, Vanspor’da da bir dönemler çalışmış olan Erdoğan Yılmaz’dı.

   Vanspor ise Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda sahaya; Bekir Demircan, Üzeyir Ergün, Rüştü Hanlı, Barış Gök, Yakup Demir, Abdulkadir Özdemir, Sefa Küpeli, Burhan Arman, Sedat Cengiz, Yaser Yıldız ve Zafer Şensoy ilk onbiri ile çıktı.

  Maçı; Reşat Onur, Serkan Gülçer, İbrahim Ethem Potuk hakem üçlüsü yönetirken, dördüncü hakem olarak ise Erdem Temel görev aldı.

 

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Maçın ilk dakikalarında iki takım da kontrollü oynadı.

29. dakikada Vanspor’dan Rüştü Hanlı sarı kart gördü.

34. dakikada ev sahibi ekipten Rasimcan Değirmenci, yerini Temel Taşkın’a bıraktı.

İlk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

İkinci yarıya Vanspor daha etkili başladı.

 

SEDAT’TAN GÜZEL BİR GOL

49. dakikada Sedat Cengiz’in attığı güzel golle kırmızı siyahlı ekip öne geçti:0-1

60. dakikada ev sahibi ekipten, Gökhan Erdöl ve Yusuf Türk’ün yerine, Ömer Çetinbaş ve Berk Ali Nizam oyuna dahil oldu.

61. dakikada Vanspor’dan Abdulkadir Özdemir yerini, Oktay Aydin’a bırakırken, Yaser Yıldız ise yerini Utku Şen’e bıraktı.

71. dakikada Karacabey Belediyespor’dan Sefa Durmuş sarı kart gördü.

78. dakikada konuk takımdan Burhan Arman oyundan alındı, yerine Sedat Komi oyuna dahil oldu.

79. dakikada ise Zafer Şensoy yerini, Yiğit Gökoğlan’a bıraktı.

86.dakikada bir oyuncu değişikliği daha yapan Vanspor’da golü atan Sedat Cengiz, yerini İsmail Güner’e bıraktı.

87. dakikada Karacabey’de Alper Karaman’ın yerine oyuna Abdullah Aydın dahil oldu. Abdullah bir dakika sonra sarı kart gördü.

Hakem oyunun bitimi için dört dakika gösterdi.

  Maçta başka gol olmadı ve Vanspor, Karacabey Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek puanını 11’e yükseltti ve grupta dördüncü sıraya yükseldi.

 

TURGUTLU İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI

   Grupta oynanan diğer maçlarda lider Turgutluspor, deplasmanda Serik Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu. Mağlubiyete rağmen Turgutluspor 15 puanla liderliğini sürdürdü. Serik Belediyespor ise aldığı galibiyetle puanını 14 yaptı ve ikinci sıraya yükseldi.

   Deplasmanda Mamak’ı 3-0 yenmeyi başaran Eyüpspor, 13 puanla grupta üçüncü sıraya yerleşirken, Vanspor da aldığı galibiyetle dördüncü sıraya yükseldi.

   Bodrumspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Kırklarelispor, 10 puana beşinci sıraya yerleşirken, Kastamonuspor’u 3-2 ile geçen Elazığspor da 10 puanla altıncı sırada bulunuyor.

   Vanspor’a mağlup olan Karacabey Belediyespor da 10 puanla yedinci sıraya geriledi.

   Pazarspor’u evinde 2-1 ile geçen Sakaryaspor 9 puanla sekizinci sıraya yükselirken, deplasmanda KırşehirBelediyespor ile 2-2 berabere kalan Tarsus İdmanyurdu ise 9 puanla dokuzuncu sırada yer aldı.

   Grupta Mamak FK onuncu, Pendikspor onbirinci, Etimesgut Belediye onikinci, Kırşehir Belediyespor ise onüçüncü sırada bulunuyor.

   Son sıralarda ise Bayburt Özel İdare, Pazarspor, Sivas Belediye, Bodrumspor, 1922 Konya, Kastamonu ve Karabük yer alıyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2020, 20:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29