Yeni teknik direktör Vanspor'a ilaç oldu

Sezonun dördüncü haftasında Serkan Afacan ile yollarını ayıran Vanspor, takımın başına Serhat Gülpınar’ı getirdikten sonra başarılı sonuçlar elde etti. Gülpınar ile birlikte ligde 6 galibiyet elde ederken, bir beraberlik ve bir de mağlubiyet elde etti.

Yeni teknik direktör Vanspor'a ilaç oldu

   Vanspor Futbol Kulübü’nde, Serkan Afacan ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Teknik Direktör Serhat Gülpınar, kısa sürede farkını ortaya koymayı başardı.

   Sezon başında Serkan Afacan ile Vanspor, oynadığı 4 maçta 1 yenilgi, 1 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

   Daha büyük başarılar isteyen Vanspor Kulübü, Serkan Afacan ile yollarını ayırdı ve takımın başına Serhat Gülpınar getirildi.

   Gülpınar, çıktığı 8 lig maçında ve 1 kupa maçında 6 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

   Vanspor Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda rakip filelere gönderdiği 16 gole karşılık kalesinde 7 gol gördü.

   VANSPOR’U 12. SIRADAN 3. SIRAYA TAŞIDI

   Ligin 5. Haftasında takımı 5 puanla 12. sırada teslim alan Serhat Gülpınar, 8 haftada 19 puan toplayarak takımı 3. Sıraya yükseltmeyi başardı.

   Vanspor Serkan Afacan yönetiminde Tarsus İdman Yurdu ile 1-1, Kırklarelispor ile 1-1 berabere kalırken, Sivas Belediyespor’u 1-0 yenmiş, Pazarspor’a ise 2-0 mağlup olmuştu. Pazar mağlubiyetinin ardından Serkan Afacan ile yollar ayrılmıştı.

   Vanspor ligin 5. Haftasında takımın başına geçen Serhat Gülpınar yönetiminde Sakaryaspor’u 1-0, Karacabey Belediyespor’u 1-0, Mamak FK’yi 3-0, Pendikspor’u 5-2, Elazığspor’u 2-1 ve Bayburt Özel İdarespor’u 3-2 mağlup ederken, Bodrumspor ile 1-1 berabere, Kırşehir Belediyespor’a ise 1-0 mağlup oldu.

   Öte yandan Vanspor Ziraat Türkiye Kupası 3. Turunda Sivas Belediyespor’a ise 2-1 mağlup olarak kupaya veda etmişti.

   Kırmızı siyahlı takım, yarın saat 13.00’te evinde Serik Belediyespor’u konuk edecek.Bölge:Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2020, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29