Yenitürk: Van, play-off heyecanı yaşamalı

Silahtaroğlu Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, ilk hedefleri olan play-off heyecanını Pazar günkü maç sonunda Van halkıyla birlikte yaşayacaklarını belirterek, Van'a play-off heyecanı yaşatacaklarını vurguladı.

Yenitürk: Van, play-off heyecanı yaşamalı

  Play-off mücadelesi veren Silahtaroğlu Vanspor, kritik Kastamonuspor deplasmanında 3 puanı 2 golle almayı başararak puanını 66'ya çıkardı ve play-off kapısını araladı. Adım adım play-off'a yaklaşan Vanspor, Pazar günü evinde 1922 Konyaspor'u mağlup ederek, sıralama anlamında da önemli bir avantaj yakalamayı hedefliyor.

  Van'ın uzun yıllardır üst ligleri görmenin özlemini çektiğini belirten Başkan Yenitürk, Van'ın bu özlemini gidermek için, play-off'ta ellerinden gelen bütün çabayı sarf edeceklerini ifade etti.

  "BU KENT UZUN YILLARDIR ÜST LİGLERİ GÖRMENİN ÖZLEMİNİ ÇEKİYOR"

  Kastamonu maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Silahtaroğlu Vanspor Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, "Çok önemli, zorlu ve kritik bir maça çıktık. Hedefimize varmak için kazanmamız gerekiyordu. Bu çerçevede bu maça çok iyi hazırlanan takımımız, kazanmak için elinden geleni yaptı ve nihayetinde 2-1'lik bir skorla karşılaşmayı kazandık. play-off açısından çok önemli olan Kastamonuspor maçında alınan 3 puan kentimizi, taraftarlarımızı ve bizleri çok mutlu etti. Buradan teknik kadro ve futbolcu kardeşlerime verdikleri mücadeleden dolayı çok teşekkür ediyorum. Takımımız çok istekli hırslı ve kazanmak adına mükemmel bir mücadele vererek galibiyeti hak etti. Şimdi önümüzde son 2 maçımız kaldı. Tabi play-off için bize 1 puan yeterli ama hedefimiz bu 2 maçı da kazanmaktır. Çünkü sıralama avantajını da elimize geçirmek istiyoruz. İnşallah Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız 1922 Konyaspor maçıyla kentimize ilk olarak play-off heyecanını yaşatacağız. Ardından oynanacak play-off maçlarında yine aynı ruh, aynı birlik ve beraberlikle hedefimize varmak için elimizden geleni yapacağız.  Bu çerçevede teknik kadro ve futbolcu kardeşlerime inanıyorum, güveniyorum. Bu kent uzun yıllardır üst ligleri görmenin özlemini çekiyor. Bu özlemi gidermek için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Çünkü kentimiz her şeyin en güzelini hak ediyor" ifadelerini kullandı.

  Van Bölge Gazetesi: Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29