Erdoğan'dan, TUSAŞ saldırısı ile ilgili açıklama...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı görüşmede, Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

Erdoğan'dan, TUSAŞ saldırısı ile ilgili açıklama...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TUSAŞ’a yönelik gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin, “Ülkemizin bekasını, milletimizin huzurunu ve ‘Tam Bağımsız Türkiye’ idealimizin timsali olan savunma atılımlarımızı hedef alan alçakça bir saldırıdır.” açıklamasında bulundu.

 Erdoğan, “Milletimiz şunu bilsin ki Türkiye’ye uzanan kirli eller mutlaka kırılacak; güvenliğimize kasteden hiçbir yapı, hiçbir terör örgütü, hiçbir şer odağı emellerine ulaşamayacaktır.” dedi.

Erdoğan 5 şehidin olduğu saldırıya ilişkin, “Türk savunma sanayisinin lokomotif kuruluşlarından olan TUSAŞa  yönelik düzenlenen terör eylemi; ülkemizin bekasını, milletimizin huzurunu ve ‘Tam Bağımsız Türkiye ' idealimizin timsali olan savunma atılımlarımızı hedef alan alçakça bir saldırıdır.” dedi.

“HİÇBİR ŞER ODAĞI EMELLERİNE ULAŞAMAYACAK”
Terör eyleminin ilk anından itibaren olaya süratle müdahale edildiğini söyleyen Erdoğan, “Milletimiz şunu bilsin ki Türkiye’ye uzanan kirli eller mutlaka kırılacak; güvenliğimize kasteden hiçbir yapı, hiçbir terör örgütü, hiçbir şer odağı emellerine ulaşamayacaktır.” ifadelerini kullandı.
Her türlü terör tehdidi ve terör destekçileriyle mücadelenin süreceğini vurgulayan Erdoğan, “Kalleş terör eyleminde şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2024, 20:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER