Başkale'de modern salon hizmete girdi…

Van'ın Başkale ilçesinde 2022 yılında yapımına başlanan modern düğün ve toplantı salonu tamamlanarak ilçe halkının hizmetine açıldı. Modern görünümüyle göz kamaştıran düğün ve toplantı salonu, ilçenin önemli bir ihtiyacını karşılamış olacak.

Başkale'de modern salon hizmete girdi…

Başkale Belediyesi tarafından 2022 yılında temeli atılan modern düğün ve toplantı salonu tamamlanarak hizmete açıldı. İlçeye kazandırılan modern düğün salonu, bundan sonraki süreçlerde ilçede yapılacak olan toplantı ve düğünlerde önemli bir ihtiyaca cevap verecek.

İlçe sakinlerinin, sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanabilecekleri modern bir düğün salonu tamamlandı.

Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak döneminde temeli atılan, daha sonra Kaymakam ve Belediye Başkan Mustafa Çelik tarafından yapımı sürdürülen modern düğün ve toplantı salonu tamamlandı.

Hizmete açılan modern düğün ve toplantı salonu ile ilçenin önemli bir ihtiyacı daha giderilirken, bin 350 metrekare alan üzerinde inşa edilen olan modern düğün ve toplantı salonu gerek kapalı alanda gerekse açık alanda ilçenin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

Vatandaşlar, ilçelerine sosyal, kültürel faaliyetlerde ve düğünlerde kullanabilecekleri modern bir salon kazandırılmasından dolayı emeğe geçenlere teşekkür etti.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2024, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER