Başkan Temel: Birlikte başaracağız!

Vanspor Kulüp Başkanı Erol Temel, Elazığspor maçıyla ilgili konuşarak, sözkonusu mağlubiyetin büyük bir kayıp olmadığını belirterek, "Birlikte başaracağız" dedi.

Başkan Temel: Birlikte başaracağız!

Başkan Temel, Elazığspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Değerli Van Spor Ailem, Son maçta istediğimiz sonucu elde edemedik, ama unutmayalım ki her zorluk, bizi hedefimize bir adım daha yaklaştıracak. Bu takım sadece sahadaki oyuncularla değil, arkasındaki büyük emekle, azimle ve inançla yoluna devam ediyor. Taraftarımızın desteği, yönetim kurulumuzun özverili çalışmaları ve sahadaki mücadelenin birleşimiyle, şampiyonluk yolunda dimdik ayaktayız! Bu takım sadece sahada değil, kulüp içinde de büyük bir özveri ve dayanışmayla ilerliyor. Bu yenilgi, yolculuğumuzda sadece küçük bir engel. İnancımız tam, enerjimiz yüksek. Taraftarımızın desteği ve yönetimimizin özverisiyle bu yolu birlikte aşacağız. Hep birlikte daha güçlü, daha kararlı bir şekilde başarıya koşuyoruz! Birlikte güçlüyüz, birlikte kazanacağız!" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi 

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2024, 09:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
HEPİNİZ OTURUP KENDİNİZİ YENİLEYİN EY VAN SPOR
HEPİNİZ OTURUP KENDİNİZİ YENİLEYİN EY VAN SPOR - 4 gün Önce

Bu oyunla, bu rastgele oynayan oyuncularla, bu disiplinsiz ve plansız oyun sistemiyle, bu 2.lig kalitesinden uzak futbolla, bu forvetsiz takımla, bu işini yapmayan orta saha ve defansla, bu galibiyet için sahaya çıkmayan ekiple, bu koşmayan, hırsla ve kaliteyle oynamayan oyuncularla geçen seneki başarıyı bile VAN SPOR TARAFTARLARI göremeyecek. Hani milyonluk golcüleri iz, hani ligin pahalı oyuncuları, hani ligin en güçlü takımı? 3.lig düzeyi bir oyunla değil, 1.lig düzeyi bir oyunla şampiyon olunur ve ancak o zaman 1.lige çıkılır. Böyle kolay dökülen, zor kazanan, çabuk yenilen, göl atamayan takımlardan şampiyon çıkmaz

SIRADAKİ HABER