Başkan Tuğrul’a önemli görev…

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) olağanüstü seçimli genel kurulunda Mehmet Yiğiner yeni başkan seçilirken, Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul ise, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Başkan Tuğrul’a önemli görev…

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) olağanüstü seçimlerinin galibi, büyük bir oy farkı ile Mehmet Yiğiner olurken, Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul ise, yeni yönetimde yer alan isimler arasında bulunuyor.

Ankara ATO Congresium'da gerçekleştirilen ve Türkiye'nin 81 ilinden gelen şoför ve otomobilciler odası esnafının katıldığı genel kurulda, 4 bin 27 oy kullanıldı. Yiğiner, toplam oyların yaklaşık yüzde 60'ını alarak 2 bin 421 oy ile başkanlığa seçildi. Rakibi Fevzi Apaydın ise bin 532 oyda kaldı.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Olağanüstü Genel Kurulu’nda Mehmet Yiğiner rakibi Fevzi Apaydın'ı geride bırakarak başkan seçildi. Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul ise, Yiğiner'in yönetim kurulu listesinde yer aldı.

Seçim sonrası açıklamalarda bulunan yeni başkan Yiğiner, “Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu sonucunda teveccühleri ile bizleri Genel Başkan olarak hizmet etmeye layık gören ulaşım odalarımızın Kıymetli Başkanlarına ve Yöneticilerine şahsım ve ekibim adına en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, dönüş yolunda kazasız belasız sağ salim memleketlerinize ulaşmanızı temenni ediyorum. Teveccühünüzün ağırlığının ve öneminin farkındayız, şimdi daha da fazla çalışma zamanı teşkilatımızın lokomotifi TŞOF’u hep birlikte hak ettiği noktaya getireceğiz. Olağanüstü Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, bu vesile ile aksamadan gerçekleşmesini sağlayan Bakanlık temsilcilerine, seçim kurulu görevlilerine ve Emniyet mensuplarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

EMİN TUĞRUL KİMDİR?

1965 Van doğumludur. İlk ve ortaöğretimini Van merkezde, liseyi Ticaret Meslek Lisesi’nde okumuştur. Çeşitli ticari sektörlerde faaliyet gösteren M. Emin Tuğrul, uzun yıllardır Van Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütüyor.  Tuğrul, evli ve dört çocuk babasıdır.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2024, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER