Beşiktaş Futbol Okulları Turnuvası Van'da yapılacak

Türkiye genelinde Beşiktaş Futbol Okullarının düzenlediği futbol turnuvası ilk kez Van'da gerçekleşecek.

Beşiktaş Futbol Okulları Turnuvası Van'da yapılacak

Beşiktaş Futbol Okulları'nın her yıl Türkiye geneli düzenlediği futbol turnuvalar bu sezon Ankara, İstanbul, Adana, Trabzon ve Van'da düzenlenecek.

Her yıl düzenlenen ve Diyarbakır'da olan turnuva bu yıl 2 Eylül'de Van'da yapılacağı bildirildi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden gelecek olan Beşiktaş Futbol Okulları 2013-2014 yaş grupları Van'da düzenlenecek olan turnuvaya katılacak.

Alt yapı koordinatörlerinin de katılacağı ve yaklaşık olarak 6-7 takımın mücadelesi sonrası Doğu ve Güneydoğu şampiyonu belli olacak.

Van'da yapılacak olan turnuvaya Beşiktaş Futbol Okullarından sorumlu olan ve daha önce Vanspor'da Teknik Direktörlük yapan Saffet İşler ve Onur hoca da katılım sağlayacak. Turnuvada yetenekli gençlerde aynı zamanda seçmeye katılacak.

"VAN HALKINA ÇOK VERİMLİ VE KALİTELİ BİR TURNUVA YAŞATACAĞIZ"

2 Eylül'de Van'da düzenlenecek olan turnuva ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Beşiktaş Futbol Okulu Teknik Sorumlusu Sinan Tosun, "Bu turnuvayı kentimize aldırmak için çok uğraşlar verdik ve başardık. İnanıyorum ki kıymetli hocalarımızın da katılımıyla çok verimli ve kaliteli bir turnuvayı Van halkına yaşatacağız. Bu çerçevede ilk defa Van'da yapılacak olan ve 2 Eylül'de başlayacak Beşiktaş Futbol Okulları turnuvasına tüm futbol severleri bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: SALİH DENİZ

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2024, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER