Beyoğlu yenilgisi, istifaları peş peşe getirdi

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligin 17. Haftasında sahasında konuk ettiği mahalle takımı Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri'ne 2-1 mağlup olan Vanspor'da, istifalar peş peşe geldi.

Beyoğlu yenilgisi, istifaları peş peşe getirdi

Cüzi bir bütçeyle kurulan, ligde düşmemeye oynayan ve ilk deplasman galibiyeti Vanspor karşısında alan Beyoğlu Yeni Çarşı mağlubiyeti, Van temsilcisinde istifalara neden oldu.

Son haftalarda kötü bir futbol ortaya koyan ve 1'i kupa olmak üzere 7 resmi maçta galibiyet yüzü görmeyen Vanspor'da, işler yolunda gitmiyor.

Mutlaka kazanması gereken maçta Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri'ne 2-1 mağlup olan Vanspor, galibiyet hasretini sürdürdü. Ligde oynadığı son 6 maçta 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Van temsilcisi, puan saçmaya devam ediyor.

Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri sonrası taraftarların büyük tepki gösterdi. Özellikle Kulüp Başkanı Feyat Kıyak ve Teknik Direktör Ersin Aka'yı sık sık istifaya davet eden taraftarlar, futbolculara ise büyük tepki gösterdi.

Karşıyaka'da hiçbir başarısı olmayan ve görevinden kovulan Ersin Aka'yı Vanspor'un başına getirenlerin derhal istifa etmesi gerektiğini söyleyen taraftarlar, Vanspor'u bu hale getirenlerin derhal hesap vermesi gerektiğini söylediler.

2-1'lik Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri mağlubiyetinin ardından Vanspor'da istifalar peş peşe geldi. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Asbaşkan Erol Temel, "İki yıla aşkın süredir yönetiminde bulunduğum ve son olarak Asbaşkanlık görevini yürüttüğüm Vanspor Futbol Kulübü'nden bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar destek sunan, gönül veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Vanspor'umuza şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Asbaşkan Erol Temel'in yanı sıra yönetimden 6-7 ismin daha istifa ettiği belirtildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2023, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER