Girişimci adayları İnnovan etkinliğinde sahneye çıkıyor

İnnovan Girişimcilik Merkezi 'Ön Kuluçka Programı' girişimci adayları İnnovan DemoDay'24 etkinliğinde sahneye çıkıyor.

Girişimci adayları İnnovan etkinliğinde sahneye çıkıyor

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı iş birliğinde 2023-2024 Ön Kuluçka Programı kapsamında kabul edilen girişimci adayları, 6 aylık program süresince eğitimler, etkinlikler, danışmanlık ve ortak alan desteğiyle, yenilikçi iş fikirlerini geliştirip girişimcilik dünyasına adım atmaya hazır hale getirdi.

Yeni nesil girişim fikirlerinin yatırımcılar ve iş ağlarıyla buluşacağı bu programda yer alarak şehrin yenilikçi girişimci adaylarıyla bir araya gelinecek. Sağlık, emlak, gıda güvenliği, dijital teknolojiler, turizm, botanik, mimarlık, eğitim ve sosyal fayda alanlarında inovatif girişim fikirlerinin tanıtılacağı programda ayrıca 'Girişimcilik İlham Paneli' ve 'Network Etkinliği' düzenlenecek.

Yeni nesil girişim fikirlerinin yatırımcılar ve iş ağlarıyla buluşacağı bu programda, şehrin yenilikçi girişimci adaylarıyla tanışma ve birlikte çalışma fırsatı yakalayacak.

DemoDay'24 etkinliği 24 Ekim Perşembe günü saat 13.00'te Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Cengiz Andiç Kültür Merkezi'nde yapılacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2024, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER