Girişimci Mentörlüğü Sertifika Programı başvuruları sürüyor

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) ve Van YYÜ - İnnovan iş birliğiyle düzenlenen Girişimci Mentörlüğü Sertifika Programı başvuruları devam ediyor. 12 Ağustos'tan itibaren alınmaya başlayan başvurular yarın sona erecek.

Girişimci Mentörlüğü Sertifika Programı başvuruları sürüyor

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) ve Van YYÜ - İnnovan iş birliğiyle düzenlenen Girişimci Mentörlüğü Sertifika Programı Van, Bitlis, Hakkâri ve Muş ve illerinde girişimcilik ekosistemini güçlendirmek amacıyla, akademisyenler, genç iş insanları ve profesyonellerden oluşan bir mentörlük havuzu oluşturmayı hedefliyor.

 12 Ağustos-21 Eylül 2024 tarihleri arasında programa başvuran adaylar, yetkin bir jüri tarafından değerlendirmeye tabi tutularak 40 mentör adayı eğitim programına seçilecek.

Program sonunda başarılı olan mentör adayları sertifika almaya hak kazanacak ve mentör-menti eşleştirmelerinde yer alacak.

Eğitim programı online eğitim (Asenkron), sınıf eğitimi (Senkron) ve saha uygulaması olmak üzere 3 aşamalı olarak gerçekleştirilecek.

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) ve Van YYÜ - İnnovan iş birliğiyle düzenlenen ve 12 Ağustos'tan itibaren başvuruları alınmaya başlayan Girişimci Mentörlüğü Sertifika Programı'nda başvurulan yarın sona erecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER