Hizmet İş Genel Başkanı Arslan Van'a geliyor

HİZMET-İŞ Sendikası ve HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Van'da belediyeler tarafından işten çıkarılan işçilere destek olmak üzere bugün kente gelecek.

Hizmet İş Genel Başkanı Arslan Van'a geliyor

Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısını Van'da yapacak olan HİZMET-İŞ Sendikası ve HAK-İŞ Konfederasyonu, bu kapsamda Van'da belediyeler tarafından işten atılan işçilere destek vermek amacıyla İpekyolu Belediyesi önünde kurulan çadırı ziyaret edecek.

Burada HİZMET-İŞ Sendikası ve HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan öncülüğünde işçilerle bir araya gelecek olan HİZMET-İŞ Sendikası ve HAK-İŞ Konfederasyonu, işçilere olan desteklerini bir kez daha yenileyecek.

HİZMET-İŞ Sendikası ve HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan öncülüğünde, AK Parti'nin önceki dönem milletvekillerinden Hüseyin Tanrıverdi ve beraberinde 81 ilin sendika başkanları ile yöneticilerini de içeren heyet, HİZMET-İŞ Sendikası ve HAK-İŞ Konfederasyonu'nun Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısına katılmak üzere bugün Van'a gelecek.

Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı kapsamında kente gelecek olan heyet, 31 Mart seçimlerinde sonra belediyeler tarafından işten çıkarılan ve İpekyolu Belediyesi önünde kurulan çadırlarda bekleyen işçilerle buluşacak.

Kent genelinde belediyeler tarafından işten atılan 817'ye işçiye destek verecek olan heyetin, burada kapsamlı bir basın açıklaması yapması bekleniyor.

Yapılacak olan basın açıklamasında işten çıkarımlara tepki gösterilmesi bekleniyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2024, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER