Kurşunluoğlu ve Berge ailelerinin mutlu günü

Van'ın kadim aile mensuplarından Kurşunluoğlu ailesine mensup Zeki Kurşunluoğlu'nun oğlu Evren ile Van ESOB Başkanı İsa Berge'nin kızı Betül, düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Kurşunluoğlu ve Berge ailelerinin mutlu günü

Kurşunluoğlu ve Berge aileleri tarafından Altın Palas Düğün Salonu'nda düzenlenen düğün törenine çok sayıda davetli katıldı.

Düğüne AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu, İş İnsanı Veysel Ürüm, Van YYÜ Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Fakültesi Başhekimi Doç. Dr. Ümit Haluk İliklerden, Prof. Dr. Çetin Kotan, kanaat önderlerinden Paşa Kurşunluoğlu, Van ESOB Başkanı İsa Berge, damadın amcaları Celal Kurşunluoğlu, Cevdet Kurşunluoğlu, Kemal Kurşunluoğlu, Kenan Kurşunluoğlu, Hasan Kurşunluoğlu, iş adamları, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, Kurşunluoğlu ve Berge ailelerine mensup çok sayıda davetli katıldı.

Altın Palas Düğün Salonu'nda yapılan düğün törenine çok sayıda kişi katılırken, davetliler Kürtçe ve Türkçe çalan müzikler eşliğinde geç saatlere kadar halaylar çektiler.

Öte yandan mazeretlerinden dolayı düğüne katılmayanlar mesaj ve telgraf ile Kurşunluoğlu ve Berge ailelerinin mutluluğuna ortak oldular.

Damadın babası Zeki Kurşunluoğlu ile gelinin babası İsa Berge de davetlilerle yakından ilgilendi.

Düğün sonrası konuklarını uğurlayan damadın babası Zeki Kurşunluoğlu, kendilerini bu mutlu günde yalnız bırakmayan bütün davetlilere teşekkür etti.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2024, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER