Kuşan ailesinin mutlu günü…

Van'ın sevilen ve tanınmış ailelerinden olan Saim Kuşan'ın oğlu Burhan Kuşan ile Mahmut Ürkmez'in kızı Mihriban Ürkmez hayatlarını birleştirerek dünya evine girdi.

Kuşan ailesinin mutlu günü…

Van'da düzenlenen düğün törenine çok sayıda kişi katılırken, davetliler Kürtçe ve Türkçe çalan müzikler eşliğinde geç saatlere kadar halaylar çektiler.

Damadın babası İş İnsanı Saim Kuşan ile damadın amcası İş İnsanı İlhan Kuşan, gece boyunca konukları kapıda karşıladı. Kuşan ailesinin görkemli düğün törenine bir birinden seçkin davetliler katıldılar.

Kanaat önderlerinden Cemal Bayram, AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, Doğu Şirketler Grubu Başkanı İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu, Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Fakültesi Hastaneler Baş Müdürü Sefer Kuşan, Van Şoförler Odası Başkanı M. Emin Tuğrul, Van Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İsa Berge, DOĞUSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Erbay, Gürpınar Ziraat Odası Başkanı Faruk Şamiloğlu, Van Marangozlar Odası Başkanı Necmettin Toprak'ın yanı sıra, STK temsilcileri, kanaat önderleri, kamu kurum müdürleri ve çok sayıda davetli Kuşan ve Ürkmez ailelerini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Toy büyüğü İş İnsanı Şahin Erörs, gece boyunca düğüne katılım sağlayanlar ile yakından ilgilenirken, davetlileri tek tek masalarına kadar uğurladı. İkram edilen yemek sonrası davetliler çalan müzikler eşliğinde uzun süre halaylar çekti.

"GENÇ ÇİFTLERE MUTLULUKLAR DİLİYORUM"

Düğün sonrası düşüncelerini gazetemize açıklamalarda bulunan Toy büyüğü İş İnsanı Şahin Erörs, "İşlerim dolayısıyla Ankara'da ikamet ediyorum. Yakın akrabalarımın bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadım. Düğünümüze katılan tüm konuklara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu düğünler vesilesiyle uzun süre bir arada olamadığımız dostlarımızı, akrabalarımızı görme fırsatımız oluyor. Düğünümüze yoğun bir katılım vardı. Bundan dolayı oldukça mutlu olduk. Genç çiftlere mutluluklar diliyorum" dedi.

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ise, genç çifte mutluluklar dileyerek, "Burada bulunmaktan oldukça memnunum. Bizleri kırmayıp düğünümüze katılanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Öte yandan mazeretlerinden dolayı düğüne katılmayanlar mesaj ve telgraf ile Kuşan ailesinin mutluluğuna ortak oldular.

Damadın babası Saim Kuşan ile gelinin babası Mahmut Ürkmez de davetlilerle yakından ilgilendi.

Düğün sonrası konuklarını uğurlayan damadın babası Saim Kuşan ile damadın amcası İlhan Kuşan, Urartu-Kır Düğün Salonu çalışanlarına, saz ekibine ve iki gün boyunca düğün çekimlerini yapan kameramanlara teşekkür etti.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2024, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER