Teknik Direktör Karatekin yeniden Ağrıspor'da…

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Kolibri Ağrı 1970 Spor Kulübü, yeniden Vanlı teknik direktör Turgay Karatekin ile anlaştı.

Teknik Direktör Karatekin yeniden Ağrıspor'da…

TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden ve sezonun ilk maçından Cumartesi günü Akedaş Epsaş Kahramanmaraş İstiklal Spor ile karşı karşıya gelen Kolibri Ağrı 1970 Spor Kulübü, yeniden Vanlı teknik direktör Turgay Karatekin ile anlaştı.

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden ve sezon öncesi önemli futbolcuları kadrosuna katarak hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Kolibri Ağrı 1970 Spor Kulübü, Vanlı Teknik Direktör Turgay Karatekin ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

2022-2023 futbol sezonun ilk devresinde yine Ağrı 1970 Spor'u çalıştıran ve takımın başında 12 resmi maça çıkan Vanlı teknik direktör Karatekin, bu periyotta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Karatekin, 12 maçta Ağrıspor'a 17 puan kazandırdı.

Kolibri Ağrı 1970 Spor Kulübü ile ikinci kez yolları kesişen Vanlı Teknik Direktör Karatekin, Ağrıspor'u hak ettiği yere getirmek için mücadele edecek.

Konuyla alakalı Kolibri Ağrı 1970 Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için 2022 sezonunda da takımımızı çalıştırmış olan tecrübeli teknik direktör Turgay Karatekin'le ile anlaşma sağladı. Kulübümüze ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz" ifadelerine yer verildi.

TURGAY KARATEKİN KİMDİR?

Turgay Karatekin, 1 Aralık 1965 tarihinde Van'da dünyaya geldi. İlkokula İki Nisan İlkokulu'nda başlamış, 5. sınıfı Mollakasım Köyü İlkokulu'nda bitirmiş, orta ve lise öğrenimi Van Atatürk Lisesi'nde tamamlamıştır. Uzun yıllar Vanspor formasını terleten Karatekin, birçok profesyonel takımda da forma giydi. Karatekin, farklı zaman dilimlerinde Vanspor'da ve farklı takımlarda Teknik Direktörlük de yaptı.

KARATEKİN'İN KARİYERİ…

Vanspor, Karspor ve Afyonspor'un formalarını terlettikten sonra futbola noktayı koyan Vanlı Teknik Direktör Karatekin, teknik direktörlüğü ise 2000 yılında Vanspor'da yardımcı antrenör olarak başladı.

2007 yılında Belediye Vanspor'da ilk teknik direktörlük görevine başlayan Karatekin, daha sonra Van Büyükşehir Belediyespor'da Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu olarak göreve başladı.

2018 yılında yine  Van Büyükşehir Belediyespor'da yardımcı antrenör olarak görev yapan Karatekin, 2021 yılında ise Vanspor'da teknik direktörlük görevini üstlendi.

2022 yılında bu kez Ağrı 1970 Spor'u çalıştıran Vanlı Teknik Direktör, 2023 yılında ise 1954 Kelkit Belediyespor'u çalıştırdı.

2024-2025 futbol sezonunda ise Kolibri Ağrı 1970 Spor Kulübü'nü çalıştıracak olan Vanlı Teknik Direktör Turgay Karatekin, takımının başarısı için mücadele edecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2024, 11:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmet yaslak
İsmet yaslak - 1 hafta Önce

Köylüm hemşehrim turgay hocama yeni görevinde üstün başarılar dilerim

SIRADAKİ HABER