Tuğrul'dan, Başhekim Sarıkaya ve Dr. Doğan'a teşekkür ziyareti…

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Van Şube Başkanı Mehmet Tuğrul, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya ve Beyin Cerrahı Operatör Dr. Sida Doığan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Tuğrul'dan, Başhekim Sarıkaya  ve Dr. Doğan'a teşekkür ziyareti…

Temmuz 2022 tarihinde geçirdiği talihsiz kaza sonucu bedenen büyük sıkıntı yaşayan ve sonraki süreçte Van ve Ankara'daki tedavilerinin ardından taburcu edilen ve son zamanlarda sağlık açısından daha iyi bir noktaya gelen TÜFAD Şube Başkanı Mehmet Tuğrul, tedavisinde kendisine yardımcı olanları ziyaret etti.

TFF Bölge Müdürü Cengiz Polater, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Abdullah Çalım ve İşadamı Osman Türkmen ile birlikte Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden Mehmet Tuğrul burada Başhekim Remzi Sarıkaya ve Beyin Cerrahı Operatör Dr. Sida Doğan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

TUĞRUL'DAN, EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Tuğrul, "Temmuz ayı sonunda geçirmiş olduğum kaza sonucunda Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyat oldum. İyi ki olmuşum. Gerçekten bu hastanede çok kaliteli, liyakatli, kendi konumuna hakim olan hocalarımız var. Bunun bir tanesini de ben yaşadım. Geçirmiş olduğum kaza sonucunda boynumdan aldığım hasar, hayati riski yüksek bir bölgedeydi. Bu aşamada sevk veya ameliyat kararının verilmesi gerekiyordu. Başhekim Sayın Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, hocalarımızın gerekli yeterliliği taşıdığını ve kendinden ve hocalarından emin tavırlarıyla ameliyatın Van'da olmasının daha iyi olacağını ifade etti. Beyin cerrahı Operatör Dr. Sida Doğan hocamızın kendine ve bilgisine olan güveni ve tecrübesi sonucu ameliyatın Van'da yapılması kararı alındı. Başarılı geçen ameliyat sonucu fizik tedavi gördüğüm Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde de takdir edilmesi Van'ımız için gurur vericiydi. Kısa bir süre içerisinde İyileşme sürecim başladı ve beklenenden çok daha fazla mesafe kat etmiş olmam yapılan ameliyatın başarısını bir kez daha gösteriyordu" dedi.

Teşekkür ziyaretinin anlamlı olduğuna değinen Tuğrul, "Bugün yaptığımız teşekkür ziyaretindeki tablo, iki taraf için de duygulu ve gurur vericiydi. Başhekim Doç. Dr. Remzi Sarıkaya nezdinde başta Operatör Dr. Sida Doğan olmak üzere, emeği geçen tüm sağlık personeline minnet ve teşekkürlerimizi ilettik. Tekrar tekrar teşekkür ederiz, iyi ki varlar, iyi ki Van'dalar" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2024, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER