Van'da eğitime büyük destek

Van Valisi Ozan Balcı, kent genelinde yapımı devam eden anaokulu, ilköğretim okulu ve Olgunlaşma Enstitüsü inşaatlarında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Van'da eğitime büyük destek

Van Valisi Ozan Balcı, beraberindeki Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras ile birlikte kent genelinde yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Kent genelinde 118 anaokulu olmak üzere 203 yeni okulun inşaatları hızla devam ederken, Van Valisi Ozan Balcı da sık sık yatırımları yerinde inceleyerek, son durum hakkında bilgi almaya devam ediyor.

Eğitime büyük önem verdiklerini ve bu anlamda kent genelinde eğitime adına önemli hizmetlere imza attıklarını belirten Vali Balcı, yapımı devam eden eğitim yatırımlarını da kısa sürede tamamlayarak öğrenci ve öğretmenlerin hizmetine sunacaklarını ifade etti.

"EĞİTİM BİZİM BİR NUMARALI İŞİMİZ"

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras'tan ve yüklenici firma yetkililerinden inşaatların son durumu hakkında bilgi alan Vali Ozan Balcı, "Eğitim bizim bir numaralı işimiz. 118'i anaokulu olmak üzere 203 yeni okulumuzun inşaatı tüm hızıyla sürüyor. İnşallah en kısa zamanda tamamlayıp öğrenci ve öğretmenlerimizin hizmetine sunacağız. Ayrıca kültürel zenginlikler ve geleneksel el sanatlarımızın geliştirileceği Olgunlaşma Enstitüsü inşaatımız da tamamlanıyor. Hayırlı olsun" dedi.

Öte yandan Vali Ozan Balcı, İskele Caddesi üzerindeki okul inşaatları incelemeleri sırasında karşılaştığı bir vatandaşın taleplerini dinleyerek, kitap hediye etti.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER