Van'daki Vali Yardımcıları ve Kaymakamların görev yeri değişti

Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararnamesi ile 302 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Bu kapsamda Van Vali Yardımcıları ve bazı ilçelerin kaymakamlarının görev yerleri değişti.

Van'daki Vali Yardımcıları ve Kaymakamların görev yeri değişti

Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararnamesi ile 302 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Yapılan atamayla Van’da 2 Vali Yardımcısı ve 5 ilçenin kaymakamı değişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayınlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 302 mülki idare amirinin görev yerleri liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi.

Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesiyle 302 mülki idare hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı ve kaymakamların atamaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararına göre, Van’ın Tuşba, Çaldıran, Bahçesaray, Başkale ve Çatak kaymakamlarının görev yerleri değişti.

VAN’DA 2 VALİ YARDIMCISI VE 5 KAYMAKAMIN GÖREV YERİ DEĞİŞTİ

Yayınlanan atama kararnamesi ile Tuşba Kaymakamı Furkan Duman Çorum Osmancık Kaymakamlığı’na, Çaldıran Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker Elazığ Baskil Kaymakamlığı’na, Bahçesaray Kaymakamı Onur Alimoğlu İzmir Kınık Kaymakamlığı’na, Başkale Kaymakamı Mustafa Çelik Erzurum Oltu Kaymakamlığı’na atanırken, Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya ise, Manisa Gördes Kaymakamlığı’na atandı.

Bu kapsamda Adıyaman Samsat Kaymakamı Süleyman Bakan Çaldıran Kaymakamlığı’na, Çanakkale Yenice Kaymakamı Musa Göktaş Tuşba Kaymakamlığı’na, Balıkesir Kepsut Kaymakamı Harun Arslanargun Bahçesaray Kaymakamlığı’na, Erzurum Çat Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan Başkale Kaymakamlığı’na atanırken, Kars Akyaka Kaymakamı Kadir Kılıç ise, Çatak Kaymakamlığı’na atandı.

VAN’A 3 VALİ YARDIMCISI ATANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayınlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle birlikte Van Vali Yardımcısı Adem Balkanlıoğlu Şanlıurfa Suruç Kaymakamı olarak atanırken, Van Vali Yardımcısı Yavuz Arslan ise Manisa Demirci Kaymakamı olarak atandı.

Van’dan giden vali yardımcılarının yerlerine ise Konya Sarayönü Kaymakamı Lütfullah Göktaş, Şanlıurfa Harran Kaymakamı İbrahim Gültekin ve Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Koç atandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2024, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER