Van heyetinden Ankara'ya çıkarma

Van Valisi Ozan Balcı, Van Milletvekilleri ve beraberindeki heyet, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı ziyaret etti.

Van heyetinden Ankara'ya çıkarma

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı'nın başkanlığındaki heyet, Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu.

İlk olarak Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı ziyaret eden Van heyeti, daha sonra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı ziyaret ederek, kentin sorun ve taleplerini anlattı.

Van Valisi Ozan Balcı, AK Parti Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Kayhan Türkmenoğlu, Van YYÜ Rektörü Hamdullah Şevli, AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman ve DAKA Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray heyette yer alan isimler oldu.

Ziyaretlerde yapılan, devam eden ve yapılacak olan yatırımlar istişare edildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2023, 16:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çok üzüiüyoruz bu hallere
Çok üzüiüyoruz bu hallere - 1 yıl Önce

Allah rızası için şu Güzeldere Geçidi ile Ova Tesisleri arasındaki beş kilometrelik ara yıllardır neden hep kazılıp asfaltlanıyor. Neden yıllardır her yaz tek şerit oluyor. O yolda bazı kısımlarda her yaz çalışma var. Devlete ve millete yazık değil mi? Şu Güzeldere Tüneli, şu Van Çevre Yolu neden hızla yapılıp bitirilmiyor. Bu gibi en acil projeler neden on yıl sürer. Başka illerimize gidip Van'a dönünce bu şehrin bu haline, yıllar alan ve bitmeyen işlerine, el atılmayan onlarca acil eksiğine bakıp insan kahroluyor. Van sahip çıkılırsa gerçekten çok güzel ve zengin bir şehir olabilir ama işler yürümüyor, yürümüyor, yürümüyor.

SIRADAKİ HABER