Van’da görkemli aşiret düğünü!

Bruki aşireti kanaat önderlerinden İlbeyi Pınar'ın oğlu Okan Pınar ile iş insanı Nihat Çelenk'in kızı Azra Çelenk görkemli bir düğünle dünyaevine girdi. Yaklaşık bin 500 davetlinin katıldığı düğünde, gelin ve damada hatırı sayılır ölçüde para ve altın takıldı.

Van’da görkemli aşiret düğünü!

Van’ın Bruki aşiretinin kanaat önderlerinden İlbey'in Pınar'ın oğlu Okan Pınar ile yine aynı aşirete mensup iş insanı Nihat Çelenk'in kızı Azra Çelenk, düzenlenen görkemli bir törenle evlendi.

İskele sahilinde Altın Palas düğün salonunda yapılan düğüne kanaat önderleri, iş insanları, STK temsilcileri ile oda başkanları, siyasi parti temsilcileri, Şırnak, Batman, Hakkari gibi farklı illerden yaklaşık bin 500 davetli katıldı.

Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde halayların çekildiği düğünde davetliler geç saatlere kadar eğlendi.

Van, Tekirdağ, Batman ve Şırnak gibi illerde başarılı işlere imza atan damadın abisi, iş insanı Ozan Özkan Pınar, düğünlerin davetlilerle anlam kazandığını belirterek, “Düğünümüze Van'ın ve çevre illerin önemli ailelerinden, STK temsilcilerinden, kanaat önderlerinden, iş insanlarından kısacası her kesimden yoğun bir katılım oldu. Bizlerde bu özel günde dostlarımızı aramızda görünce ayrıca mutlu olduk. Hani derler mutluluk da acı da paylaşınca güzel. Gerçekten çok doğru bir söz. Bizi yalnız bırakmayan herekse çok ama çok teşekkür ederim. Genç çifte ömür boyu mutluluk diliyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin” dedi.

Okan ve Azra Pınar çifti de bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan bütün davetlilere teşekkür ederek, "Tabi düğünümüzün bu denli kalabalık olması dostlarımızın, akrabalarımızın, arkadaşlarımızın bu mutlu günümüzde yanımızda olmaları bizi çok sevindirdi. Bizi yalnız bırakmayan bütün davetlilere teşekkür ediyoruz. Umarız davetliler gönüllerince eğlenmişlerdir" şeklinde konuştular.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2023, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER