Vanlı Ressam Ekinek’ten kişisel resim sergisi...

Vanlı Ünlü Ressam Haydar Ekinek, Avusturya’nın Viyana şehrinde bulunan The Gallery Steiner’de 26 Eylül tarihinde ‘Çivinin Sihri’ adlı resim sergisi açacak. Avusturya’da 26 Eylül Perşembe günü düzenlenecek olan serginin özellikle orada bulunan Türk vatandaşları tarafından yoğun bir şekilde ziyaret edilmesi bekleniyor.

Vanlı Ressam Ekinek’ten kişisel resim sergisi...

Çocukluğunda imkânsızlıklar nedeniyle resimlerinde fırça yerine çivi, boya yerine de tandır isi kullanarak yeteneğini geliştiren Vanlı Ünlü Ressam Haydar Ekinek, 26 Eylül Perşembe günü Avusturya’nın Viyana şehrinde bulunan The Gallery Steiner’de ‘Çivinin Sihri’ adlı resim sergisi açacak.

Çağdaş malzemeler kullanarak ama aynı teknikle, insan bedenini adeta bir nakış işler gibi tuvale işleyen Vanlı Ressam Haydar Ekinek, yeni eserlerini tanıtmayı sürdürüyor.

‘Çivinin Sihri’ adlı sergisini 26 Eylül’de Viyana’da bulunan The Gallery Steiner’de açacak olan Ekinek, gurbetçiler başta olmak üzere, sanat severleri sergisine davet etti.

Daha önce Londra ve Dubai’de sergiler açan Vanlı Ünlü Ressam Ekinek, bugüne kadar Türkiye’de de 20’den fazla kişisel sergi düzenledi.

Resimlerinde fırça yerine çivi, boya yerine de tandır isi kullanarak resimler yapan Vanlı Ressam Haydar Ekinek, çizgi eserlerde özellikle kadınlara yoğun bir şekilde yer veriyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2024, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER