Vanspor'da bir ayrılık daha…

2024-2025 futbol sezonunda yine ikinci ligde yoluna devam edecek olan Vanspor'da, ayrılıkların ardı arkası kesilmiyor. Furkan Saki, Muhammed Gönülaçar ve Hasan Bilal'in ardından, devre arasında büyük umutlarla transfer edilen Metincan Cici de takımdan ayrıldı.

Vanspor'da bir ayrılık daha…

2022-2023 futbol sezonunun devre arasında Arnavutköy Belediyespor'dan büyük umutlarla transfer edilen Metincan Cici de veda etti. Vanspor formasıyla 14 resmi maçta forma giyen Metincan Cici, bu periyotta 3 gol atarken, 2 de asist katkısında bulundu.

Vanspor'da kariyerinin en iyi çıkışını yakalayan Hasan Bilal, savunmada önemli işlere imza atan Furkan Saki, yine devre arasında takıma katılmasına rağmen orta sahaya dinamizm kazandıran Muhammed Gönülaçar'ın ayrılığının ardından Metincan Cici de Vanspor'a veda etti.

Bu sezon 2. Lig'de mücadele edecek olan takımlar, kadrolarını güçlendirmeye devam ederken, Vanspor'da ise geçtiğimiz sezon başarılı grafik ortaya koyan futbolcular bir bir ayrılmaya devam ediyor.

"VANSPOR VE VAN ŞEHRİ İÇİN BAŞARILAR"

Vanspor'daki ayrılığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Metincan Cici, "Güzel bir şehirde, güzel bir kulüpte, güzel insanlarla geçirdiğim, biriktirdiğim, paylaştığım güzel günlerin, kırmızı-siyah formayı layıkıyla taşımaya çalıştığım. Geçen yarım sezon için büyük Vanspor taraftarlarına, Sayın Başkanıma ve Yönetim Kurulu üyelerine, takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Vanspor ve Van şehri için başarılar. Şimdi yeni başarı dolu macera zamanı" ifadelerini kullandı.

METİNCAN CİCİ KİMDİR?

1995 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Metincan Cici, profesyonel futbol kariyerine Fenerbahçe U19 takımında adım attı. Daha sonra Antalya U21, Çankırıspor, Aydınspor 1923, Sancaktepe, Kırklarelispor, Samsunspor, GMG Kastamonuspor, Tuzlaspor, Diyarbekirspor, İnegölspor, Arnavutköy Belediyespor ve Vanspor formalarını giydi.

Futbol kariyerinde 219 maçta forma giyen Metincan Cici, 57 gol kaydedip, 5 asist yaptı. Toplamda 35 kez sarı, 1 kez ise kırmızı kart gören Metincan, 13 bin 620 dakika sahada kaldı.

2022-2023 futbol sezonunun devre arasında Arnavutköy Belediyespor'dan büyük umutlarla transfer edilen Metincan Cici, Vanspor formasıyla 14 resmi maçta forma giyerken, bu periyotta 3 gol atarken, 2 de asist katkısında bulundu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER