Vanspor eski kalecisiyle el sıkıştı

2023-2024 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Van temsilcisi bu kapsamda bir takviye de kaleye yaptı. Kırmızı- Siyahlı takım eski kalecisi Bekir Demircan'ı kadrosuna kattı.

Vanspor eski kalecisiyle el sıkıştı

26-27 Ağustos tarihlerinde oynanacak olan müsabakalarla başlayacak olan lig öncesi, transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, eksik mevkilere transfer yapmayı sürdürüyor.

26 Haziran 2023 tarihinde başlayan birinci transfer ve tescil dönemiyle birlikte transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Vanspor, iç transferde Hasan Bilal, Şerif Doğan, Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki'yle anlaşma sağlamıştı.

Dış transferde ise eski futbolcusu Medeni Bingöl, Yeni Malatyaspor'dan Burak Kavlak, Karacabey Belediyespor'dan Bekir Can Kara, Amedspor'dan Kerem Çağatay ve Armoni Alanya Kestel Spor'dan Ahmet Ülük'ü kadrosuna katan Vanspor, son olarak Erokspor'dan eski kalecisi Bekir Demircan'ı kadrosuna kattı.

Birçok mevkiye transfer yapacak olan Vanspor, alternatifli bir kadro kurmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Birkaç futbolcuyla anlaşma sağlayan ve son pürüzleri gidermeye çalışan Van temsilcisi, kaliteli bir kadro kurmak için çabalıyor.

BEKİR DEMİRCAN KİMDİR?

1991 yılında Kırşehir'de dünyana gelen Bekir Demircan, futbol kariyerine Bozüyükspor altyapısında başladı.

Daha sonra Bozüyükspor, Kayseri Şeker, Tuzlaspor, Afyonspor, Hekimoğlu, Vanspor, Kırşehir Belediyespor ve son olarak Erokspor'da forma giyen Bekir Demircan, kariyerinde 232 resmi maça çıktı.

Bu periyotta kalesinde 267 gol gören Bekir Demircan, 75 net gole ise engel oldu. Kariyerinde 20 bin 853 dakika sahada kalan Bekir Demircan, 12 sarı kart, 2 kırmızı kart gördü.

2022-2023 futbol sezonunda Erokspor'da forma giyen Bekir Demircan, 16 resmi maçta görev aldı. Bu maçlarda kalesinde 21 gol gören Bekir, 3 gole ise engel oldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2023, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER