Vanspor'un grubundaki takımların kupa mesaisi…

Vanspor'un da yer aldığı 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden 8 takım bugün ve yarın oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur müsabakalarında mücadele edecek.

Vanspor'un grubundaki takımların kupa mesaisi…

Vanspor'un grubunda mücadele eden Belediye Derincespor, Aksarayspor, Ankara Demirspor, Nazillispor, Giresunspor, Karaman FK, Diyarbekirspor ve Serik Belediyespor bugün ve yarın 2. Tur müsabakalarında mücadele edecek.

Süper Lig'e milli ara verilirken, futbol heyecanı Ziraat Türkiye Kupası ile devam edecek. Türkiye'yi kucaklayan kupada 2. eleme turu dün oynanan üç müsabakanın yanı sıra, bugün ve yarın oynanacak olan müsabakalarla devam edecek.

Maçlar A Spor'dan naklen, şifresiz ve HD kalitesiyle ekrana gelirken, 3 gün sürecek ve tek maç eleme usulüne göre yapılacak turda toplamda 32 karşılaşma oynanacak.

Bu kapsamda Vanspor'un grubunda 16 puan +11 averajla liderlik koltuğunda bulunan Aksarayspor bugün deplasmanda Niğde Belediyespor ile karşı karşıya gelirken, yine grupta 14 puanla üçüncü sırada yer alan Serik Belediyespor ise yarın deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor ile karşı karşıya gelecek.

Grupta 12 puanla altıncı sırada yer alan Ankara Demirspor, bugün sahasında Mazıdağı Fosfatspor ile karşı karşıya gelirken, 7 puanla on birinci sırada yer alan Somaspor ise kendisiyle aynı grupta mücadele eden ve 3 puanla on yedinci sırada yer alan Nazillispor ile bugün karşı karşıya gelecek.

5 puanla on ikinci sırada yer alan Karaman FK, bugün deplasmanda Altayspor ile karşı karşıya gelirken, 5 puanla on üçüncü sırada yer alan Giresunspor ise bugün sahasında Viranşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

3 puanla on altıncı sırada yer alan Belediye Derincespor bugün deplasmanda Artvin Hopaspor ile karşı karşıya gelirken, 1 puanla son sırada yer alan Diyarbekirspor yarın deplasmanda Osmaniyespor FK ile karşı karşıya gelecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2024, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER