Yoldöndü Mahallesi Camii ve Taziye Evi inşaatı yardım bekliyor

Van'ın Gevaş ilçesine bağlı ve yaklaşık olarak 600 nüfusa sahip olan Yoldöndü Mahallesi'nde yapılan cami ve taziye evi hayırseverlerin yardımını bekliyor.

Yoldöndü Mahallesi Camii ve Taziye Evi inşaatı yardım bekliyor

Gevaş ilçesine 40 kilometre uzaklıkla bulunan 600 nüfuslu Yoldöndü Mahallesi'nde yapılan cami ve taziye evi yardım bekliyor.

Tüm zorluklara rağmen hayırseverlerin desteğiyle yapımı süren Yoldöndü Mahallesi Cami ve Taziye Evi'nin, kısa sürede tamamlanarak ibadete açılması hedefleniyor.

400 kişi kapasiteli Yoldöndü Mahallesi Cami ve Taziye Evi, hayırseverlerin yardımını beklerken, kaba inşaatın büyük bir bölümü tamamlandı.

"HAYIRSEVERLERİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ"

Konuyla alakalı gazetemize açıklamalarda bulunan Yoldöndü Köyü Muhtarı Mehmet Selim Ular, "Yoldöndü Köyü Cami ve Taziye Evi inşaatımız bütün zorluklara rağmen, hayırseverlerimizin destekleri ve dualarıyla devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda inşaatımızı tamamlayarak, halkımızın hizmetine sunacağız. Köyümüz Balaban Tüneli yol güzergâhına yakın olduğu için oldukça önemli bir noktadadır. Bizler de bu bilinçle köyümüzün ihtiyacı olduğu için 400 kişi kapasiteli 400 metrekare kapasiteli cami ve taziye evini hizmete sokmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İşçilerimiz büyük fedakârlık yaparak inşaatı bitirmeye gayret gösteriyorlar. İnşallah en kısa sürede camimiz ve taziye evimiz faaliyete geçecek. Bu vesileyle camimize bağış yapmak isteyenlerin desteklerini de bekliyoruz"  ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2024, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER