Yunus Emre Yalçın, Vanspor'dan ayrıldı

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan ve Kayseri'deki ikinci etap kamp çalışmalarını tamamlayan Vanspor, kampta beklenen performansı ortaya koyamayan Yunus Emre Yalçın'la da yollar ayrıldı.

Yunus Emre Yalçın, Vanspor'dan ayrıldı

Vanspor'da 18 Temmuz'da yapılan kongre sonrası Erol Temel başkanlığındaki yeni yönetimin göreve gelmesinin ardından kendisiyle bir kez daha anlaşma sağlanan fakat Van ve Kayseri'de yapılan kamplarda beklenen performansı ortaya koyamayan Yunus Emre Yalçın'la da yollar ayrıldı.

Alpay Koçaklı ve Abdulcebrail Akbulut'un ardından, Yunus Emre Yalçın ile de yollarını ayıran Vanspor, eksik mevkilerini tamamlamak için transfer görüşmelerini sürdürüyor. Orta saha, stoper ve bir kanat oyuncusu alması beklenen Van temsilcisinin, bu kapsamda birçok futbolcu ile görüşme halinde olduğu belirtildi.

2023-2024 futbol sezonunda başında Etimesgut Belediyespor'dan transfer edilen ve Vanspor formasıyla sadece 2 resmi maçta forma şansı bulan Yunus Emre Yalçın, bu periyotta gol ve asist katkısında bulunamadı. Orta sahada görev yapan Yunus Emre, Van ve Kayseri'deki kamplarda beklenen performansı ortaya koyamadı.

"VANSPOR'A ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR DİLERİM"

Geçtiğimiz sezon Vanspor formasıyla sadece 21 dakika sahada kalan Yunus Emre Yalçın, ayrılığıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Vanspor'dan haklı gerekçelerle sözleşmemi fesh etmiş bulunmaktayım. Bu süre zarfında bana destek olan, çaba gösteren Osman Yıldırgan ağabeyime ve her zaman bana inanan, yanımda olan Taylan Oran menajerime teşekkür ediyorum. Büyük Vanspor camiasına şampiyonluk yolunda başarılar dilerim" ifadelerine yer verdi.

YUNUS EMRE YALÇIN KİMDİR?

1994 yılında İzmir'de dünyaya gelen Yunus Emre, futbola Bornova 1881 Spor'da başladı. Daha sonra Konyaspor U21, Anadolu Selçukspor, Bayburt Grup Özel İdare, İstanbulspor, Sakaryaspor, Gümüşhanespor, Kırklarelispor ve Etimesgut Belediyespor takımlarında forma giydi.

Kariyerinde 200 maça çıkan Yunus Emre, 19 gol atıp, 3 asist katkısında bulunurken, bu periyotta 13 bin 179 dakikada sahada kaldı. Yunus Emre bu maçlarda 39 sarı kart, 1 kırmızı kart gördü.

2022 devre arasında kendisine takım bulamayan ve 12 Ocak 2023'te Etimesgut Belediyespor'a transfer olan Yunus Emre, geçtiğimiz sezon Etimesgut Belediyespor formasıyla sadece 1 maçta 6 dakika forma şansı buldu.

Geçtiğimiz sezon Vanspor formasıyla sadece 2 resmi maçta forma şansı bulan Yunus Emre Yalçın, bu periyotta gol ve asist katkısında bulunamadı. Orta sahada görev yapan Yunus Emre, Van ve Kayseri'deki kamplarda beklenen performansı ortaya koyamadı.

Orta saha oyuncu geçtiğimiz sezon Vanspor formasıyla sadece 21 dakikada görev yaptı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2024, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER