An ve Tanrıkuli ailelerinin mutlu günü

Gazetemiz eski çalışanlarından Emre An, görkemli bir düğün töreni ile hayatını İrfan Tanrıkuli'nin kızı Sevda Tanrıkuli ile birleştirdi.

An ve Tanrıkuli ailelerinin mutlu günü

Gazetemizde bir dönemler muhabirlik ve mizanpajlık görevinde bulunan, şimdi ise özel sektörde çalışan Emre An, Çatak Müftüsü Hamza Taşkulak'ın yeğeni ve İrfan Tanrıkuli'nin kızı Sevda Tanrıkuli ile dünya evine girdi.

26 Ağustos'ta gelin evinde kına gecesi gerçekleştirilirken, Salı günü akşamı ise Pera Life Düğün Salonu'nda düğün merasimi gerçekleştirildi.

Düğün merasimine kanaat önderleri, STK temsilcileri, basın mensuplarının yanı sıra, An ve Tanrıkuli ailelerine mensup davetliler katıldı.

Düğün töreninde gelin ve damadın yakınları tarafından düzenlenen birçok farklı etkinlik ile unutulmaz bir gün yaşandı. İkram edilen pasta ve meyve sonrası düğün uzun halaylar ile devam etti.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen düğün töreninde davetliler gönüllerince eğlendi. Çekilen hatıra fotoğrafları sonrası düğün merasimi son buldu.

Düğün töreni sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan damat Emre An, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan bütün davetlilere teşekkür ederek, "İki gün boyunca süren düğün törenimize katılarak bizleri yalnız bırakmayan ve onurlandıran tüm davetlilerimize, büyüklerimize, kanaat önderlerine, STK temsilcilerine, basın mensuplarına, mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Güzel bir düğün töreni oldu. Rabbim bir ömür boyu bizleri mutlu etsin ve ailelerimize karşı mahcup etmesin" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2024, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER