Anasınıfı öğretmenlerinden e-Twinning projesi etkinliği

Van'dan Seda İlmen Çevik, Didar Yaylı, Mevlüde Özatlar isimli öğrenmetlerin de aralarında bulunduğu anasınıfı öğretmenleri, "Fun Insect House/Eğlenceli Böcek Evi" e-Twinning projesi etkinliği düzenledi.

Anasınıfı öğretmenlerinden e-Twinning projesi etkinliği

Muş Prof. Dr. Vahit Özmen İlkokulu, Anasınıfı öğretmeni Eda Ankay Yılmaz ve Portekiz'de anasınıfı öğretmeni olan Maria de Fátima Cabral ile birlikte başlattıkları E-Twinning projesinde sona gelindi.

Muş'tan Ömer Demir ve Gamze İçyer, Van'dan Seda İlmen Çevik, Didar Yaylı, Mevlüde Özatlar, Samsun'dan Eda Menteş, Ordu'dan İncilay Çakmak, Bulgaristan'dan Penka Tarasevich ve Romanya'dan Crivinantu Mirela'nın da katıldığı projede eğlenceli etkinlikler uygulandı.

Projede, günlük hayatta sürekli karşılaşılan böceklerin, sınıf içi ve sınıf dışı etkinliklerle tanınması amaçlandı. Projedeki öğrenciler, dünyayı döndüren bu küçük canlıların aslında yaşamın sürdürülmesinde önemli bir yeri olduğunu hem eğlenerek hem de keşfederek öğrenme fırsatı buldular.

Etkinliklerde kullanılan Web2 araçları ve yapay zeka araçları ile proje daha farklı bir boyuta ulaşırken, proje süresince teknolojinin imkanları kullanılarak eğitimde proje tabanlı öğrenme yöntemiyle, ulaşılan bilgide kalıcılık hedeflendi.

Proje İngilizce olarak yürütülürken, projede güvenli internet kullanımına da dikkat edildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2024, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER